OMILJENI SITEOVI
Hajduk.hr
Hajduk TV
Torcida.hr

Slobodna Dalmacija - Hajduk
Sportske Novosti
SPORTNET


Utakmice praćene uživo
Lokomotiva Hajduk
Hrvatska Malta

ponedjeljak, 08.11.2010.

Visoka pobjeda Hajduka i pravi nagovještaj izlaska iz krize

Photobucket

U 14. kolu HNL-a Hajduk je na Poljudu svladao Zagreb s 4:1. Pogotke za Splićane postigli su Trebotić u 48 minuti, Anas Sharbini u 61. i 88. minuti i Ibričić u 73. Za goste je pogodio Krstanović u 77. minuti.

Ovom predstavom Splićani su sami sebi pa i svojim navijačima dokazali da mogu. Problem Hajdukove krize ne leži u potpunosti u velikom broju utakmica i njihovoj fizičkoj spremi. Problem je više u psihi samih igrača što se velikim djelom pokazalo i u utakmici protiv Zenita.

Photobucket

Igrači Hajduka ne smiju razmišljati koji protivnik stoji na drugoj strani, ne bi se smjeli obazirati na suđenje. Samo se treba koncentrirati na sebe i na svoju igru i tada će do izražaja doći kvaliteta momčadi i dobar rezultat.

Istina je, i danas u prvom poluvremenu Zagreb je Hajduku stvorio nekoliko izglednih šansi i da su to gosti zabili tko zna u kojem smjeru bi utakmica otišla. No, bez obzira na to Hajduk je i u tom prvom djelu bio bliže vodećem pogotku. Nastavak utakmice je dokaz da kad se igrači opuste i ne misle na ništa drugo osim na svoju igru mogu samljeti protivnika.

Izjava sada već bivšeg trenera Hajduka Stanka Poklepovića Kako ne bi bilo loše da klub angažira sportskog psihologa definitivno drži vodu i mislim da bi to puno pomoglo igračima u borbi za Titulu.

Na kraju ovog posta ću samo istaknuti da se svi mi koji volimo i pratimo Hajduka nadamo kako je ova visoka i lijepa pobjeda konačno izlazak iz ponajprije psihološke krize Hajduka. Znamo i ne smijemo zaboraviti da je ozlijeđeno puno važnih igrača poput Andrića, Ah. Sharbinija, Strinića, Čopa, Marijana Buljata i Bulkua. No, uvjeren sam da i ovi mladi igrači koji su trenutno na raspolaganju mogu biti adekvatna zamjena. Ova je pobjeda ostvarena bez svih ovih igrača koje sam naveo, a već u sljedećoj utakmici neki od njih će se vratiti u pogon.

Photobucket

Ovaj tjedan nema europskih izazova pa se momčad može mirno spremiti za slijedeću prvenstvenu utakmicu. Već je glupo naglašavati da je slijedeća utakmica s Lokomotivom vrlo važna jer u utrci s Dinamom svaka od preostalih šesnaest prvenstvenih utakmica je na svoj način važna.




| komentari (16) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Komentari On/Off

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Blog o:
Hajduku i svim događajima vezanim uz Hajduk...Bit će riječi i o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a posebno o reprezentativnim nastupima Hajdukovih igrača. Ovaj blog otvoren je u sklopu kolegija Konvergencija medija na prvoj godini diplomskog studija na Fakultetu političkih znanosti. Hajduk je klub koji nosim u srcu, ali budući da mi je novinarstvo struka potrudit ću se u svojim postovima biti što objektivniji i nadam se da ću u tome uspjeti. Moj glavni blog možete posjetiti ovdje



BROJAČ POSJETA


furniture tips 


FRENDOVI
Marija
MNK "Pletionica Ivković" Split
Real Madrid 1902.
NK. Brda Split
Kike
Antonija
Jelena
Filip
Juro
Mario Čuljak
Nada
Tina

MOJA PRIČA



SINJSKI DIJAMANTE



TORCIDA - DALMATINAC



7.4.10. POLUFINALE KUPA HAJDUK DINAMO 1:0 IBRIČIĆ



7.4.10. POLUFINALE KUPA HAJDUK DINAMO 1:0 - KOREOGRAFIJA