Radionice za upoznavanje - Velika Gorica

petak , 18.01.2019.

Radionice/druženje za djecu i mlade










Dating Site: Radionice za upoznavanje






Termini su također podložni dogovoru. Termini su također podložni dogovoru.



radionice za upoznavanje

Učestvovanje na ovoj radionici je besplatno. Također, imaju sniženo samopouzdanje i nesigurni su prilikom socijalnih kontakata razne vrste. Termini su također podložni dogovoru.



radionice za upoznavanje

Radionice/druženje za djecu i mlade - Neke od tema kojima ćemo se baviti su: — slika o sebi — kako vidim i prihvaćam sebe — jačanje samopoštovanja i samopouzdanja — prepoznavanja i izražavanje emocija kod sebe i kod drugih — kako sve možemo utjecati na svoje emocije i doživljaj okoline — upravljanje stresom u vidu prepoznavanja opterećenja i emocija — samopredstavljanje — kako živjeti sa strahovima, neizvjesnošću i slično — kako prepoznavati svoje potrebe i tražiti pomoć kad nam je potrebna Predviđeno trajanje jedne radionice je oko 1,5 sat, ovisno o veličini grupe i mogućnostima polaznika, dakle podložno je dogovoru. Voditeljica grupe je Sunčana Rokvić, magistra psihologije s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima te vođenju radionica.



radionice za upoznavanje

Grupa će se odvijati u obliku radionica s iskustvenim vježbama temeljenim na znanjima iz psihologije i Geštalt psihoterapijskog pristupa, radionice ujedno i s idejom da ona radionixe sigurno okruženje za isprobavanje novi stvari u društvu vršnjaka sa sličnim izazovima i naravno, druženje. U svom se radu često susrećemo s djecom i mladima koji imaju strahove i nervozu vezanu za školu, ispitivanje znanja, svoju poziciju i prihvaćenost u društvu vršnjaka, javne nastupe i slično. Također, imaju sniženo samopouzdanje i nesigurni su prilikom socijalnih kontakata razne vrste. Anksioznost, odnosno neki osjećaj straha i tjeskobe vezano za razne okolnosti najčešće dolazi u paru s visokim očekivanjima od sebe samih i nezadovoljstvom ako sve što radimo ili što nam je važno nije na maksimalnoj razini ostvarenja. Svako dijete je specifično te je važno prepoznati i prihvatiti njegovu osobnost. Neke od tema kojima ćemo se baviti su: — slika o sebi — kako vidim i prihvaćam sebe — jačanje samopoštovanja i samopouzdanja — prepoznavanja i izražavanje upoxnavanje kod sebe i kod drugih — kako sve možemo utjecati na svoje emocije i doživljaj okoline — upravljanje stresom u vidu prepoznavanja opterećenja i emocija — samopredstavljanje — kako živjeti sa strahovima, neizvjesnošću i radiobice — kako prepoznavati svoje potrebe i tražiti pomoć kad nam je potrebna Predviđeno trajanje jedne radionice je oko 1,5 sat, ovisno o veličini grupe i mogućnostima polaznika, dakle upoznavanje je dogovoru. Termini su također upoznavanjd dogovoru. Grupa će se okupljati svaka 2 tjedna, dakle 2 puta upozbavanje />Ovisno o broju i dobi zainteresiranih, moguće je da radionice više grupa u kojima će djeca i mladi biti slične dobi te radoonice se sadržaj radionica prilagoditi svakoj grupi. Voditeljica grupe je Sunčana Rokvić, magistra psihologije s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima te vođenju upoznavanje />Pozivamo Vas da promislite o ovom obliku rada, porazgovarate o tome sa svojim djetetom i javite nam se na ili 091 893 8939 za više informacija i prijave.



Access Consciousness, tehnike i procesi (Upoznavanje! 1. dio)
Ovisno o broju i dobi zainteresiranih, moguće je da bude više grupa u kojima će djeca i mladi biti slične dobi te će se sadržaj radionica prilagoditi svakoj grupi. Grupa će se odvijati u obliku radionica s iskustvenim vježbama temeljenim na znanjima iz psihologije i Geštalt psihoterapijskog pristupa, a ujedno i s idejom da ona bude sigurno okruženje za isprobavanje novi stvari u društvu vršnjaka sa sličnim izazovima i naravno, druženje. Pozivamo Vas da promislite o ovom obliku rada, porazgovarate o tome sa svojim djetetom i javite nam se na ili 091 893 8939 za više informacija i prijave. Grupa će se okupljati svaka 2 tjedna, dakle 2 puta mjesečno. Plan rada: 10:30 — 11:00 Okupljanje i upoznavanje učesnika, piće dobrodošlice, podela materijala i otvaranje radionice 11:00-12:15 I. Voditeljica grupe je Sunčana Rokvić, magistra psihologije s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima te vođenju radionica. Također, imaju sniženo samopouzdanje i nesigurni su prilikom socijalnih kontakata razne vrste. Termini su također podložni dogovoru. U svom se radu često susrećemo s djecom i mladima koji imaju strahove i nervozu vezanu za školu, ispitivanje znanja, svoju poziciju i prihvaćenost u društvu vršnjaka, javne nastupe i slično. Nastavak rada zavisi od interesa profesionalnih upravnika i održavaće se kvartalno. Ukoliko se odlučite učestvovati na radionici molimo Vas da izvršite prijavu učesnika putem priložene.

[Alex sierra dating|Mason city iowa dating|Sex hot dopisivanje]






Oznake: radionice

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.