Tuzlanski ljubavni oglasi - Stvarne djevojke

subota , 12.01.2019.

TRAZIM MUSKARCA TUZLA










Click here: Tuzlanski ljubavni oglasi






Za sve detalje, mozete me konkaktirati na emaila: Ruskinja 33. One su ostavile svoj lični oglas radi sticanja novih poznanstva, druženja, ljubavne veze ili braka. Trazim devojku kojoj bi odgovarala opustena varijanta tajne kombinacije. Za sve detalje, mozete me konkaktirati na emaila: Ruskinja 33.



tuzlanski ljubavni oglasi

Izvještaj je prihvaćen i proslijeđen vijećnicima Gradskog vijeća Tuzla na usvajanje. Strpljive i brižne, znaju kako pomiješati zabavu i odgovornost. One su ostavile svoj lični oglas radi sticanja novih poznanstva, druženja, ljubavne veze ili braka. Škorpion: Ekscentrična mama puno djece Sviđa im se ideja o odgajanju vojske djece i to bi radile savršeno.



tuzlanski ljubavni oglasi

TRAZIM MUSKARCA TUZLA - No ne dopustite da prevlada vaša nestrpljivost. Želi upoznati muskarca do 50 godina, koji je situiran, obrazovan, ljubitelj pozorišta, opere i kulturnih dešavanja.



tuzlanski ljubavni oglasi

Ovan: Ratnica s puno djece One su impulsivne. Zaljubit će se u prvu bebu i neće moći stati. Imaju sve što je potrebno za izazove u roditeljstvu. Moćne su, sigurne i neovisne. Bik: Ozbiljna s dvoje djece Zvijezde predlažu dvoje s malom dobnom razlikom. S više bi mogle biti preopterećene. Strpljive i brižne, znaju kako pomiješati zabavu i odgovornost. Stoje čvrsto na zemlji, a njihova će djeca poštovati autoritet. Blizanci: Nepredvidiva mama blizanaca Brižne mame koje vole poticati genijalnost u djeci. Prvi će čitati i znati abecedu. No ne dopustite da prevlada vaša nestrpljivost. Nisu tradicionalne mame, ali djeca će obožavati njihovu strast i želju za životom. Rak: Posvećena mama dvoje djece Majka zodijaka s urođenim majčinskim instinktom i ljubavi prema roditeljstvu. Mama je svim svojim prijateljima, uživa u domu i porodičnim vezama pa niko neće biti iznenađen ako život posveti samo djeci. Lav: Strastvena mama od dvoje do četvero djece Multitasking im je prirodan, a uz to su i strpljive. Imaju prirodni majčinski instinkt koji će nadjačati potrebu za samostalnošću. Strastvene su majke koje ponosno podižu uspješnu i sposobnu djecu. Djevica: Mama jedinca Mogu postati tjeskobne u stresnim situacijama pa je najbolje jedno dijete kojemu se mogu posvetiti u potpunosti. Vole red, ali znaju biti i opuštene. Vaga: Uravnotežena mama više djece Vole ravnotežu, pravednost i ravnopravnost. Mogu imati dvoje, ali i šestero djece. Otvorene za posvajanje jer su vrlo suosjećajne. Kad im djeca uđu u život, postat će organiziranije. Škorpion: Ekscentrična mama puno djece Sviđa im se ideja o odgajanju vojske djece i to bi radile savršeno. Temperamentne su i pomalo ekscentrične s čestim promjenama raspoloženja. Snažno će štititi svoju porodicu. Strijelac: Avanturistica s jednim djetetom One možda neće ni poželjeti postati mame, iako su odlične u toj ulozi. Avanturističke su prirode i slobodnog duha pa bi mogle putovati s djetetom po svijetu. Jarac: Super mama Ovaj znak kao da je super biće! Neće im biti problem odgajati troje djece s malom dobnom razlikom, upravljati kućanstvom i raditi. Zapovjednice su koji vole strukturu i moć. Ne boje se provoditi pravila. Vodolija: Prilagodljiva mama jednog djeteta Imaju dječju energiju u sebi zbog koje se teško prilagođavaju na majčinstvo. Podržavat će dijete ako želi postati glumac, naučnik ili učitelj, bit će mu posvećene, ali i dati slobodu. Riba: Topla mama petero djece Mogle bi pobijediti u utrci s najviše djece. Ispunjene emocijama ne mogu dočekati kad će se brinuti o porodici. Tople, ali i pomalo perfekcionisti. Mame koje će pratiti modne trendove, ali i osigurati djeci topli dom pun ljubavi, piše 24sata.



Dejana Talk Show 5 - 02.11.2013 - Ljubavni parovi 4 dio
Vidan Papić - Njim mnoštvom Godina izdanja: 2012 Povez: broširani Pismo: ćirilica Format: 18 cm Br. Stoje čvrsto na zemlji, a njihova će djeca poštovati autoritet. Podrazumeva se moja finansijska podrska na mesecnom nivou ili kako se dogovorimo. Trazim devojku s kojom bih bio u prijateljskom i opustenom odnosu. Trazim devojku koja je senzualna, koja uziva u sexu i zeli da ima ozbiljnog muskarca za tajne strastvene susrete! Živim i volim pse. Iskrena i druželjubiva, voli fitnes i masažu. Vaga: Uravnotežena mama više djece Vole ravnotežu, pravednost i ravnopravnost. Kad im djeca uđu u život, postat će organiziranije. Trazim devojku kojoj bi odgovarala opustena varijanta tajne kombinacije. Oglasi neprimjerenog sadržaja ili više puta uzastopno postavljeni isti oglasi će, bez predhodne najave, biti uklonjeni sa portala. Trazim pre svega vedru, nasmejanu i prirodnu devojku, lepog lica i vitke gradje, s kojom mi se prvo upoznao, i uz obostrane privlacnost nastavio da se vidjam.

[Posao crna gora ponuda|Sexy fotke|Žena vaga]






Oznake: trazim, muskarca, tuzla

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.