Tražim ponudu . com hr - Pronađi pratnju

četvrtak , 20.12.2018.

Trebate ponudu?










Click here: Tražim ponudu . com hr






®elim pozvat na ljetovanje jednog udovca od 62--67 god. U cijenu su uključeni komplet rad i materijal. Nije zaštičen spomenik kulture.



tražim ponudu . com hr

Opis radova ili usluga: Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate. U cijenu su uključeni komplet rad i materijal. Lokacija Grad Zagreb, Stenjevec Postavljanje laminata i izrada ugradbenog ormara, Zagreb, Travno 02. U cijenu je uključena dobava, prijevoz, ugradba i njega svježeg betona.



tražim ponudu . com hr

Trebate krovopokrivača? - Come and find your partner! Ponude za izvođenje radova sa materijalom.



tražim ponudu . com hr

Primjeri zahtjeva za ponudom 1 Izgradnja obiteljske kuće Izgradnja obiteljske kuće površine cca. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i kata, a gabariti prizemlja i kata su 10,00 x 12,00 m. Projektna dokumentacija je izrađena. Ponude za roh-bau uključujući rad i materijal. Izrada termo fasade Izrada termo-fasade debljine 8 cm, ukupne površine cca 420 m2. Molim ponude za izradu fasade po m2, uključujući rad, materijal i skelu. Renoviranje stana Renoviranje stana veličine 75 m2. Renoviranje uključuje izmjenu vanjske i unutarnje stolarije, kompletnu izmjenu instalacija vode, kanalizacije i struje. Također, potrebno je srušiti dva pregradna zida od opeke te izraditi tri nova od gips-kartonskih ploča, zatim krpanje šliceva u zidovima i podu, ugradnja sanitarnih elemenata i ličenje. Ponude za izvođenje radova sa materijalom. Izrada troškovnika građevinskih radova Trebam izradu troškovnika građevinskih radova. Izrađeno je idejno rješenje stambenog objekta veličine 720 m2. Po izrađenom troškovniku bi se tražile ponude za izgradnju objekta. Adaptacija krovišta Adaptacija krovišta stambeno-poslovnog objekta. Površina krovišta mjereno po kosinama iznosi 330 m2. Radovi uključuju demontažu i odvoz starog crijepa, zamjenu dotrajalih letvi, sanaciju dimnjaka, dopremu i postavu novog crijepa Tondach ili sl. Molim ponude za izvođenje radova sa i bez materijala. Primjeri zahtjeva za ponudom 2 Nabava crijepa Tondach Tražim ponudu za dobavu crijepa Tondach Jupiter, ukupna količna 250 m2. Građevinski investitor Tražim građevinskog investitora. Imam veliki interes za izvođenje radova u Primoštenu i Rovinju jer na tim lokacijama već imam otvorena gradilišta — kako do investitora? Geotehnička ispitivanja i izrada elaborata Tražim ponudu za geotehnička ispitivanja i izradu elaborata za obiteljsku kuću koja se nalazi na padini brijega, površine cca 400 m2. Iskop i izrada temelja za obiteljsku kuću Potrebna je izrada temelja za obiteljsku kuću što uključuje iskop i odvoz zemlje te izradu AB trakastih temelja dimenzija cca 14,00 x 9,50 m. Izrada troškovnika građevinskih radova Trebam izradu troškovnika građevinskih radova. Izrađeno je idejno rješenje stambenog objekta veličine 720 m2. Po izrađenom troškovniku bi se tražile ponude za izgradnju objekta.



Ponuda za posao,online zarada,novi posao,marketing, gdi hr zarada na internetu drugi dio
Druga stvar po kojoj se razlikujemo od ostalih jest shvaćanje činjenice da svi možemo biti u poziciji da tražimo ili nudimo posao, dakle ovdje smo svi poslodavci i posloprimci. Po izrađenom troškovniku bi se tražile ponude za izgradnju objekta. U cijenu je uključen rad, a parket i ljepilo su u režiji investitora. Radovi na elektroinstalaciji, premještanje položaja mašine za pranje rublja na drugi zid, zamjena postojeće kade za kutnu i moguće premještanje položaja, WC školjka je trenutno podna, a bila bi zidna. U cijenu su uključeni komplet rad i materijal. U cijenu uključeni rad i materijal. Traľe se ľenske osobe iz bivąe juge za ozbiljnu vezu. U cijenu je uključena dobava, prijevoz, ugradba i njega svježeg betona. U cijenu su uključeni komplet rad i materijal. Materijal nije uključen u cijenu. U cijenu su uključeni komplet rad i materijal. U cijenu uključeni rad i materijal.

[Mlade gole koke|Zaposlenje novi sad najnoviji oglasi|Sexy zene slike]






Oznake: trebate, ponudu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.