ć Juha od daikon rotkve — Coolinarika - Stranica za upoznavanje
utorak , 25.12.2018.Click here: ć Juha od daikon rotkve — Coolinarika
Listovi su također jestivi. Daikon pomaže odstranjivanju suvišne vode i kolesterola iz organizma , razlaganje masnih naslaga.
Pripremih ovu ukusnu juhu, pomalo u Cantonese stilu, vrlo jednostavnu ;sve se doslovno ubaci u jedan lonac i pirja sat vremena. Raphanus sativus longipinnatus korjenasto povrće iz porodice rotkvi.
- Niskokalorično je povrće , potpomaže probavu cjelovitih žitarica i povrća i naročito masnoća. Daikon je ukusan i ljekovit sadrži niz aktivnih enzima koji pospješuju probavu, bogat je vitaminom C , kalcijem i željezom.
Pripremih ovu ukusnu juhu, pomalo u Cantonese stilu, vrlo jednostavnu ;sve se doslovno ubaci u jedan lonac i pirja sat vremena. Raphanus sativus longipinnatus korjenasto povrće iz porodice rotkvi. Ukusna je sirova ili kuhana. Potječe s mediterana, a ponajviše uzgaja u Japanu a pomalo i u našim krajevima gde je više udomaćena crna rotkva i bijela okrugla koje je srodnik je daikona. Daikon je ukusan i ljekovit sadrži niz aktivnih enzima koji pospješuju probavu, bogat je vitaminom C , kalcijem i željezom. Niskokalorično je povrće , potpomaže probavu cjelovitih žitarica i povrća i naročito masnoća. Stoga se preporuča uz pržena jela konzumirati malo naribanog daikona. Daikon pomaže odstranjivanju suvišne vode i kolesterola iz organizma , razlaganje masnih naslaga. Kao diuretik povoljno djeluje na rad bubrega. Kod kupnje svježeg treba birati onaj tvrđi, neoštećenog korijena. Listovi su također jestivi.
Daikon pomaže odstranjivanju suvišne vode i kolesterola iz organizma , razlaganje masnih naslaga. Stoga se preporuča uz pržena jela konzumirati malo naribanog daikona. Pripremih ovu ukusnu juhu, pomalo u Cantonese stilu, vrlo jednostavnu ;sve se doslovno ubaci u jedan lonac i pirja sat vremena. Kod kupnje svježeg treba birati onaj tvrđi, neoštećenog korijena. Kao diuretik povoljno djeluje na rad bubrega. Raphanus sativus longipinnatus korjenasto povrće iz porodice rotkvi. Potječe s mediterana, a ponajviše uzgaja u Japanu a pomalo i u našim krajevima gde je više udomaćena crna rotkva i bijela okrugla koje je srodnik je daikona. Daikon je ukusan i ljekovit sadrži niz aktivnih enzima koji pospješuju probavu, bogat je vitaminom C , kalcijem i željezom. Ukusna je sirova ili kuhana. Listovi su također jestivi. Niskokalorično je povrće , potpomaže probavu cjelovitih žitarica i povrća i naročito masnoća.
[Drniš, kuća u nizu|Gospode za seks|Starije dame za druzenje]
komentiraj (0) * ispiši * #