Intimna druzenja oglasi - Susretit će se u sredini

utorak , 25.12.2018.

intimno druzenje beograd










Click here: Intimna druzenja oglasi






Trazim damu koja ume i da saslusa ali i da bude drug prijatelj kao i ja njoj bez smaranja. Kazu da izgledam mladje u odnosu na svoje godine. Povod za priču su gradovi i prostori Srednje i Jugoistočne Europe. INTIMNO DVORISTE U CENTRU KUCE SA BAZENOM.



intimna druzenja oglasi

Ozbiljan kulturan izrazito poslovan 39 god. Trazim normalnu komunikativnu damu za povremena intimna druzenja uz moju nadoknadu.



intimna druzenja oglasi

Trazim damu za povremena intimna druzenja - Više informacija na: www. Nisam balkanac jako postujem dame,te nisam promiskuitetan trazim samo jednu damu,molim samo ozbiljne da mi se jave obavezna slika mala prednost punijim damama.



intimna druzenja oglasi

Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu ili Post Expressom nakon izvršene uplate na moj tekući račun rok isporuke: 1-2 radna dana. Kupci iz inostranstva uplatu mogu da izvrše preko Paypala ili Western Uniona. Troškove poštarine snosi kupac. Za narudžbinu tri i više knjiga čiji iznos prelazi 2. Ovaj popust ne važi za kupovinu samo jednog naslova čija je cena viša od 2. ID OGLASA NA SAJTU AGENCIJE: 459083 KUCA U JEDNOM NIVOA TIPA HACIJENDE. INTIMNO DVORISTE U CENTRU KUCE SA BAZENOM. TRENUTNO FUNKCIONISE KAO TRI ODVOJENE JEDINICE OD CEGA SU DVA MANJA STANA SA ODVOJENIM ULAZIMA I BASTOM I JEDAN VELIKI STAN SA TRI SPAVACE SOBE, TRI KUPATILA , VELIKIM DNEVNIM BORAVKOM I PRILAZOM DVORISTU SA BAZENOM. GREJANJE ZA KUCU JE NA STRUJU I BUTAN GAS SA AUTOMATSKIM PRELAZKOM NA JEFTINU STRUJU. KUCA U JEDNOM NIVOA TIPA HACIJENDE. INTIMNO DVORISTE U CENTRU KUCE SA BAZENOM. Više informacija na: www. Kontakt van radnog vremena: ID OGLASA NA SAJTU AGENCIJE: 2222346 Agencijski ID: 25267, 2, spratna, pr+i+pk, uknjižen, izvorno stanje, cela, u srcu senjaka, idealni deo veceg placa, dvorište 50m2 intimno i nije prolazno, nije zajedničko. Više informacija na: www. POLA SATA 30e NASAMO SA DAMOM SAT VREMENA 50e NASAMO SA DAMOM ----------------------------------- POLA SATA 40e TROJKA MUSKOG KONTAKTA NEMA SAT VREMENA 60e TROJKA MUSKOG KONTAKTA NEMA --------------------------------- On 43 god, Dama 39 god Dama duga crna kosa Grudi jaka 5-ica Dama visina 170 cm, 60kg USLOVI KONTAKTA 1 MOZE DRUZENJE NASAMO I SA DAMOM BEZ PRISUSTVA PARTNERA 2 ANALNOG KONTAKTA NEMA KAO NI LJUBLJENJA U USTA.......



Suspense: An Honest Man / Beware the Quiet Man / Crisis
Priče o gradovima nalikovat će na priče o zidovima identiteta u kojima će se čitatelji osjećati posve uvučeni u koloplet složenih suodnosa objekta, prostora, stvarnosti, sjećanja i osjećaja tako da će se i oni sami nakon pročitanoga zapitati zašto se vraćaju upravo njima s nakanom da uspostave neki novi odnos sami sa sobom i s neobičnim javnim prostorom. TRENUTNO FUNKCIONISE KAO TRI ODVOJENE JEDINICE OD CEGA SU DVA MANJA STANA SA ODVOJENIM ULAZIMA I BASTOM I JEDAN VELIKI STAN SA TRI SPAVACE SOBE, TRI KUPATILA , VELIKIM DNEVNIM BORAVKOM I PRILAZOM DVORISTU SA BAZENOM. Trazim damu koja ume i da saslusa ali i da bude drug prijatelj kao i ja njoj bez smaranja. Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu ili Post Expressom nakon izvršene uplate na moj tekući račun rok isporuke: 1-2 radna dana. Zaista sam ok,poslovan komunikativan ali nazalost jako zaposlen te ovim putem pokusavam da nadjem normalnu osobu za povremena druzenja. U ovim mikroesejima o mirisima koji dominiraju u pojedinim gradovima kao što su Osijek, Petrovaradin, Vukovar, Ilok, Tuzla, Banja Luka, Pečuh, Ptuj, Varaždin, Sisak, Delnice, Rijeka, Lun, Hvar, Ston, Graz, Brno, Prag, Požega, Samobor, Sarajevo, Kraljeva Sutjeska, Sombor, Skopje, Bitola, Struga, Zemun, …, zaustavit će se duh njihove spomeničke baštine, kulinarska umijeća kojima su označeni, kao i intrigantne priče o njegovim stanovnicima koje se prenose s koljena na koljeno. Ovi prozni medaljoni nastajali su godinama, organizirani su kao unutarnja iskustva stečena na putovanju, kroz njih su oblikovana sjećanja, ironične introspekcije, ljubavni govor, impresije pune bajkovite atmosfere nekog krajolika. Uspesan biznismen 39 God,prijatnog izgleda kulturan koji je shodno poslu vezan za BG i NS te je cesto tu trazim damu za povremena vidjanja uz moju nadoknadu,molim vas profesionalke stop. Samo ozbiljne sa forografijom na mail Trazim damu za povremena diskretna vidjanja uz moju nadoknadu. Ozbiljan kulturan izrazito poslovan 39 god. Nisam balkanac jako postujem dame.

[Erotske p|Seks na balkonu|Filmovi sa prevodom za odrasle]






Oznake: trazim, damu, za, povremena, intimna, druzenja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.