Numerologija datuma pocetka veze - Stranica za upoznavanje

srijeda , 26.12.2018.

Ljubavna kompatibilnost prema numerologiji










Click here: Numerologija datuma pocetka veze






A, razgovora vam nikada neće biti dosta… Stalno ćete razmenjivati SMS poruke, mejlove i uvek pronalaziti način da stupite u kontakt sa partnerom. Oboje žele ugoditi jedno drugom i potpora su jedno drugom. Samo vrijeme će pokazati... Zajedno, možete predstavljati popriličnu moć.



numerologija datuma pocetka veze

Broj 2 - godinu će obilježiti strpljenje, međuljudski odnosi, ravnoteža i emocije Ovaj broj otkriva kako ćete u 2016. U ovoj vezi rođenoj u vreme vladavine Sunca u poslovičnoj, pedantnoj Devici, može da bude veoma interesantno.



numerologija datuma pocetka veze

Ljubavna kompatibilnost prema numerologiji - Šestice pomažu sedmicama u razvoju njihove sanjalačke naravi — sedmica predstavlja maštu i intuiciju, dok je šestica ovozemaljska.



numerologija datuma pocetka veze

Kakva je budućnost vaše veze: Da biste saznali kakav vas odnos očekuje u ljubavi, potrebno je da izračunate svoj bioritamski, generacijski, a zatim i lični broj. Ovde cemo vam na primeru objasniti kako se izračunavaju brojevi i kakve su njihove skrivene poruke! Bioritamski broj Ukoliko je osoba rođena 25. U ovom slučaju to izgleda ovako: 25. Generacijski broj Ovaj broj se izračunava samo od brojeva koji čine godinu rođenja, na primer, ako je osoba rođena 1970. Generacijski broj govori o zajedničkim ciljevima partnera. Lični broj Ovaj broj se izračunava od brojeva celokupnog datuma rođenja, na primer, ako je osoba rođena 25. Sada možete da pređete na izračunavanje vašeg i partnerovog bioritma, i da na taj način odredite budućnost vaše veze. Ako ste vi, na primer, rođeni 25. Ako je vaš partner rođen, na primer, 1. Za početak protumačićemo odnose bioritmova, koji pokazuje uklapanje brojeva vaših ličnosti. Ovakav spoj funkcioniše samo ako je poslovna situacija u pitanju, bez emocija, jer spoj dva bioritma 2 daju 4, tj. Saturna, koji uvek otežava i obično oboje gube. Za prijateljstvo da, za brak i vezu ne. U početku strast, a potom krah i suze. Ni emotivno ni poslovno. TUMAČENJE ISTIH BIORITMOVA 1+1 Oboje želite uspeh, opterećujuća veza. Jedinica je dominantna, dvojka je nesigurna. Dvojci veza stvara psihološko opterećenje i ovde je dvojka idealna ako je žensko, i biće joj dobro ako trpi, u suprotnosti ne. Dobra kombinacija komunikacije gde jedinica otvara četvorku i gde četvorka ima korist, a da se ne posmatra kao žrtva. Rasprave, diskusije, ali mogu biti podrška jedno drugome. Šestica ne razume jedinicu. Loša komunikacija na svim aspektima, poslovno će biti uspešnije ako se sastaju na kraće staze. Regenerativne i obično tajne veze ako je jedinica muškarac. Ekstra za emociju, pa uvek dokazivanje. Samo da ne obećavaju jedno drugom previše. U suprotnom se ne podnose. Emotivno, ako je žena šestica, a muškarac petica, nije dobra kombinacija. Za ljubav na kraće staze da, a za brak — sretno vam bilo, ovo su dugovi iz prethodnih života.



NUMEROLOGIJA: Izračunavanje VAŠEG broja i opis brojeva
Idealan je kad je devetka muskarac, a šestica žena. BIK Parovi koji su započeli vezu u znaku Bika imaju čvrst i stabilan odnos. Trojka je savršenstvo - sveto trojstvo : duh, telo i um. Čak ih u vezi - braku i može biti i mnog više od troje. Evo kako možete izračunati taj broj: jednostavno saberite mjesec, dan i godinu vašeg venčanja i svedite taj zbir na jednocifren broj. Čak i rano znaju da osnuju porodicu, ali kao stariji postaju vrlo odlučni da ih zanimaju samo poslovi koji nude dobre i visoke zarade. Ukoliko je vaša veza rođena u vreme vladavine Sunca u ovom buntovnom, iznenađenjima sklonom znaku, nema toga što zajedničkim snagama nećete moći da postignete.

[Domaće amaterke|Ona trazi nju hrvatska|Iskrica m online]






Oznake: SUDBINSKI, broj, veze, i, NJENA, budućnost

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.