07.05.2007., ponedjeljak

Najmlađi igrač Otvorenog prvenstva!

Svečana dodjela priznanja zaključena je uručivanjem pehara najmlađem sudioniku, »kvarnerašu« Teu Tomuliću rođenom 2000. godine. Poseban pehar uručio mu je Alvaro Načinović, mali Teo doista ima što slaviti. Upoznao je riječku rukometnu legendu, a toliko je mlad da će na ovom turniru moći sudjelovati još četiri puta! Jedna vijest ljepša od druge...


Teo Tomulić bio je najsretniji kad primio pehar iz ruku Alvara Načinovića!
- 14:31 - Komentari (4) - Isprintaj - #

All star ekipe

Ove godine podijeljeno je i mnogo pojedinačnih priznanja.
U 1996. godištu najboljim je igračem proglašen Toni Negulić (Kozala), najboljim vratarom Matko Vukić (Kvarner), u »all star« momčad su uz njih dvoje izabrani Adnan Islamović (Zamet), David Mrđenović (Matulji) i Damir Sertić (Kozala), dok je trofej »fair play« pripao »Rovinju«. Kod 1997. godišta najboljim je u polju proglašen Arjan Beliga (Umag), najboljim na vratima David Broz (Bribir), te su uz njih dvoje u naj petorci Eugen Renko (Kozala), Demjen Dejanović (PŠR) i Teo Daskijević (Kvarner Kostrena), a »najpoštenije« su igrali momci »Vinodola«. U 1998. godištu najbolji igrač bio je Ivan Jurišić (Sesvete), najbolji vratar Tin Škorić (Zamet), a petorku zatvaraju Dino Islamović (Zamet), Robert Nježić
(Vinodol) i Danijel Božić (Umag).
»Fair playom« se iskazao »PŠR«. Dobitnike su odredili treneri triju prvoplasiranih momčadi, kojima je pripao i prijelazni pehar Novog lista. S naznakom da ga vrate!:-)


Kako je sladak ovaj prijelazni pehar "Novog lista"


Maleni, ali pravi igrači!!


All stars 96' godišta - Toni i Matko su ovog puta na istoj strani!
- 13:39 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Održano otvoreno prvenstvo 2007.!!

Jučer je u Dvorani 3. maj na Kantridi održano još jedno izdanje Otvorenog prvenstva Grada Rijeke i Novog lista u mini rukometu!
Na turniru je sudjelovalo 34 ekipe sa 400-injak sudionika koji su rukomet igrali na terenu (odigrano je čak 96 utakmica!), po tribinama, obližnjim plažama....pravo rukometno slavlje!
Tko god je turniru prisustvovao i vidio smjesu iskrene dječje radosti i tuge, istog mu je trenutka postalo jasno koliko djeci znače ovakva natjecanja!
Finale 1996. godišta, između "Kozale" i "Kvarnera" bilo je upravo spektakularno: Kozala i Kvarner i inače su ljuti rivali i ova pobjeda za obje momčadi bila je imperativ! Kod rezultata 4:4 dosuđen je sedmerac za »Kozalu« sa istekom vremena, na parketu su ostali samo izvođač Toni Negulić i čuvar mreže Matko Vukić. Kako će se kasnije pokazati, najbolji igrač i najbolji vratar sedmog Otvorenog prvenstva Grada Rijeke i Novog lista u malom rukometu. »Kozala« protiv »Kvarnera«, županijski protiv državnoga prvaka, Toni protiv Matka, najbolji igrač protiv najboljeg vratara, muk u dvorani, sučev znak, Toni je zamahnuo...
Iako je Matko zahvatio loptu desnom nogom, lopta je promijenila smjer i završila u desnoj strani mreže! "Kozala" je skočila od oduševljenja, a neutješni Toni iskreno je plakao od tuge zbog gubitka ovog finala. Osmijeh mu se vratio tek kada je primio nagradu za najboljeg vratara na turniru.


Slavlje "Kozale" nakon dramatičnog finala

Dramatičnosti nije nedostajalo u najmlađem godištu, gdje je naslov najboljeg osvojio "Zamet" rezultatom 8:7 nakon izvođenja sedmeraca u finalu protiv "Sesveta", dok je finale 1997. godišta bilo najmanje dramatično jer je razultatska razlika bila veća i to na strani "Umaga" koji je zasluženo pobijedio "Bribir".

Otvorenje i zatvaranje turnira uveličao je Alvaro Načinović, riječka rukometna legenda, koja je mališanima podijelila darove - na otvorenju promo pakete Novog lista, koji su sadržavali majice za svakog sudionika i zahvalnice za sudjelovanju na turniru, a na zatvaranju ono najljepše - zlatne medalje i pehare i majice za ALL STAR ekipe!!


Otvorenje su uveličale plesačice plesnih grupa "Flash dance" i "Rotondo", nagrađenih na Europskom prvenstvu u plesu 2007.


Novi list nagradio je sve sudionike prigodnim poklonima!


Upssss!!


Trenutak odluke..





Ponosni treneri i prave ekipe..


- 13:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (1)
Svibanj 2008 (4)
Travanj 2008 (1)
Svibanj 2007 (3)
Travanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Ovaj blog prati Otvoreno prvenstvo Grada Rijeke i Novog lista u mini rukometu za dječake 2005.-2009. godine