Nova aplikacija za upoznavanje - Stranica za upoznavanje

nedjelja , 10.02.2019.

Prvi put u historiji snimljen zvuk vjetra na Marsu










Dating Site: Nova aplikacija za upoznavanje






Kako je ranije objašnjeno, Facebook Dating će vam omogućiti da napravite profil odvojen od postojećeg. Sve ovisi o rezultatima testiranja. Kada lajkate nečiji profil i ta osoba vam uzvrati, tada možete započeti komunikaciju. Za vlasnike Android uređaja ova opcija je još uvek nedostupna.



nova aplikacija za upoznavanje

Kada lajkate nečiji profil i ta osoba vam uzvrati, tada možete započeti komunikaciju. Također, aplikacija će korisnike obavještavati ukoliko će osobe čiji profil možete vidjeti prisustvovati nekom događaju koji se dešava u vašoj blizini ili ste se označili kao da ćete ići.



nova aplikacija za upoznavanje

Tinder je upravo postao zanimljiviji - nova opcija oduševiće sve korisnike - Ipak, video snimak prikazuje nekoga mnogo zanimljivije nego statična fotografija.



nova aplikacija za upoznavanje

Ovo nije napravljeno za upoznavanje vaših kolega. Facebook je zatražio od svojih uposlenika da koriste lažne podatke za nova, te da ga izbrišu prije lansiranja aplikacije. Jane Manchun Wong, koja inače razotkriva nove stvari koje Facebook aplikacija, objavila je i sliku kako izgleda nova aplikacija za upoznavanje. Na njoj se navodi spol, mjesto gdje živite i za koji spol ste zainteresovani da upoznate. Facebook is internally testing Facebook Dating. Sve ovisi o rezultatima testiranja. Ukoliko bude objavljena, Facebook će parirati popularnim mrežama za aa poput OkCupida i Tindera.


Nova Moj Telenor aplikacija za vaš Android uređaj
Facebook je zatražio od svojih uposlenika da koriste lažne podatke za profile, te da ga izbrišu prije lansiranja aplikacije. Sve ovisi o rezultatima testiranja. Facebook is internally testing Facebook Dating. Na njoj se navodi spol, mjesto gdje živite i za koji spol ste zainteresovani da upoznate. Ukoliko bude objavljena, Facebook će parirati popularnim mrežama za upoznavanje poput OkCupida i Tindera. Za vlasnike Android uređaja ova opcija je još uvek nedostupna. Tinder pretenduje da implementira ovu opciju i dalje je razvija, a sve u cilju zadovoljenja potreba korisnika. Kada lajkate nečiji profil i ta osoba vam uzvrati, tada možete započeti komunikaciju.

[Free dating site for 50 and over|The online dating and relating model (2011)|Online dating not working for me]






Oznake: tinder, je, upravo, postao, zanimljiviji, &, nova, opcija, oduševiće, sve, korisnike

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.