< rujan, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Studeni 2008 (3)
Rujan 2008 (3)
Lipanj 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari Yes/No

by [3star design]

Opis bloga

o Rihanni i njenom životu

Rihannin box

Ime:Robyn, Rihanna
Prezime: Fenty
Nadimak:RiRi
Datum rodenja:20 Veljača 1988
Mjesto rodenja: Saint Michael,Barbados
Visina:175cm
Skolovanje:Combermere High School
Obitelj:-Otac Ronald i mama Monica
Brat/sestra:Dva Brata 9 i 15 godina ( Rajad, Rorrey )
Omiljen film: "Napoleon Dynamite"
Ljubimci: pas Marley i kornjača
Hoby: shopping =)
Glazba : Reggae,hip-hop i R&B


Glitterfy.com - Glitter Graphics



get this clock














glitter-graphics.com












glitter-graphics.com




glitter-graphics.com


glitter-graphics.com




glitter-graphics.com


glitter-graphics.com












glitter-graphics.com


četvrtak, 25.09.2008.

Ljepotica Rihanna je vlasnica najljepših Frizura na svijetu



NAKON silnih glazbenih nagrada kojima se okitila glazbena zvijezda Rihanna, na policu je dodala još jednu - za najbolju frizuru godine koju joj je dodijelio časopis In Touch Weekly. Njezina bob frizura vratila je takav način šišanja ponovno u modu nakon što je zamrla prije koju godinu, jer je bila proglašena "teškim demodeom", iako od te frizure već godinama ne odustaje trendsetterica Victoria Beckham. Među top pet našla se i frizura Jennifer Aniston iako stil nije mijenjala već dvanaest godina. Od ostalih na listi top pet našle su se američka glumica i pjevačica Vanessa Hudgens, australska glumica Isla Fisher te Gwyneth Paltrow.

Bob frizura nastala je 1909. godine kad ju je osmislio frizer Antoine, tada inspiriran Ivanom Orleanskom, a iznimnu popularnost je postigla 70-ih godina prošlog stoljeća. Postoje tri vrste - prvi je "kineski bob" koji je rezan malo iznad brade, druga je "pob", odnosno bob frizura koja je sprijeda rezana duže, a prema stražnjem dijelu sve kraće (nanovo ju je popularizirala Victoria Beckham) te naposljetku "pageboy", frizura slična klasičnom bobu, ali je razlika u tome što obično seže do ramena.

Mnogi su dizajneri kroz godine bili inspirirani bob frizurama i ženama koje su nosile iste. Primjerice, 1980. godine pjevačica skupine Siouxsie and the Banshees, Siouxsie Sioux, bila je poznata upravo po svojoj frizuri, baš kao i nekoliko godina kasnije Anna Wintour, "čelična lady" i glavna urednica američkog izdanja Vogue koja je na urednički stolac sjela davne 1988. godine. U Timesu je bilo objavljeno kako Anna svakodnevno odlazi frizeru i njeguje bob frizuru u koju se zaljubila još u mlađim danima. 1994. godine je Uma Thurman u filmu "Pakleni šund" zasjala s tom frizurom koja je desetak godina kasnije inspirirala Madonnu za njezin novi imidž. Prije dvije godine bob firzura se na velika vrata vratila u Irskoj i Britaniji, da bi je potpuno popularizirala već spomenuta Victoria Beckham koja od te frizure ne odustaje već godinama. Baš poput Anne Wintour, Beckhamova svakodnevno sjedi kod frizera koji začešljava svaki njezin pramen, jer je opće poznato kako bob frizure ne trpe vjetar, razbarušenost ili ne dao bog, zaležanost.

Ipak, Rihanna koja je svoje kovrčave uvojke podrezala prošle godine i s vremenom kosu kratila sve više i više, dosegnula je vrh ljestvice najljepših frizura na svijetu. Njezina se frizura najbolje vidjela u hitu "Umbrella", koji ju je plasirao na vrh svjetskih top ljestvica ne samo zbog glazbenog hita, već i zbog neobične ljepote koja je u spotu došla do izražaja, a koju je upotpunila upravo bob frizura.



| Kommaj (8) | Printaj | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.