Ljubavni horoskop lav - Pronađite djevojku

petak , 28.12.2018.

Nedeljni horoskop Lav










Click here: Ljubavni horoskop lav






Lavu odgovaraju Ovan, Blizanac, Strelac i Vaga. Slobodni Jarčevi, neki vaši postupci ni vama nisu jasni, a posebno nećete znati kako da sebi objasnite privlačnost prema starijoj osobi sa kojom ste u kontaktu. Pokušavate da racionalizirate neke situacije i ne želite da se spotičete o »stare probleme«. Ko ne zna šta je ljubav — ima dovoljno vremena da nauči!



ljubavni horoskop lav

Želtie da se sretnete sa jednim Lavom koji vam često kontrira. Oni od vas koji su slobodni, a posebno muški pripadnici znaka, naći će onu pravu i iskrenu, nesebičnu ljubav kojoj se nadaju već duže. Odnos sa partnerom je i dalje veoma promenljiv i kao da idete iz krajnosti u krajnost — čas crno, čas belo — a nikako da pronađete zlatnu sredinu. Ona- Venera, planeta ljubavi u vašem znaku u dobrom aspektu sa Saturnom čini vas spremnom da uradite nešto što se do skora niste usuđivali, naročito ako se radi o Ovnu, Škorpiji ili Jarcu i ta osoba nije slobodna.



ljubavni horoskop lav

Lav i Lav - Slaganje horoskopskih znakova - Kao svoju prednost će najčešće potencirati to da žele duge veze i da žele da se predaju ljubavi u potpunosti.



ljubavni horoskop lav

Ljubavni horoskop Lava i Blizanca izgleda sasvim pozitivno: neki čak kažu da su ovo dva najoptimističnija i najvedrija znaka horoskopa. Dakle, vedrina, zaigranost, spontanost, bez teških emocija — to je najbolji opis ovoga para. Veza Blizanca i Lava nikada neće biti samo ljubavna, jer će oni ispod razine ljubavne povezanosti uvijek imati i duboko prijateljstvo. Blizanac i Lav se mogu istinski razumjeti, i bez ikakve glume mogu reći jedan drugome — razumijem te. U ovom paru zaista je moguće postići spajanje dvije duše u jednu! Tako nekako će ovaj par izgledati drugima: kao središte zabave, zbivanja, oko njih će se svi okupljati i organizirati. Kako se slažu Lav i Blizanac Odnos Blizanac — Lav doći će u probleme samo ako pretjeraju u negativnim karakteristikama svojega znaka. Blizanac zna ponekad pretjerati u svojoj zaigranosti, pa početi dobacivati zavodljive osmijehe i drugima a ne samo svojemu partneru. Na ovakvo nešto će ljubomorni Lav koji naravno mora biti u centru pažnje reagirati scenom ili uvrijeđenim durenjem. Kako se slažu Lav i Blizanac: odlično, sve dok ne dirnu jedan drugome u živac. Lava barem nije teško naljutiti, toga kralja ili kraljicu oko kojega se mora okretati svijet. A kad ga naljutite, onda se spremite za dramu jer su Lavovi zaista majstori u tome. Koliko god vi bili zamišljeni ili zaokupljeni drugim stvarima, Lavovi će pronaći način da privuku vašu pažnju! Ljubav Blizanca i Lava je ljubav između zračnoga i vatrenog znaka, što je odlična kombinacija. Blizanac će svojim zrakom pomoći Lavu da u potpunosti razgori svoju vatru, odnosno da pokaže svoje potencijale, dok će Lav s druge strane svojom vatrom ugrijati Blizančev zrak i pokazati mu nove razine ljubavnog odnosa. Ne odnosi se to samo na seks, nego i na romantiku, pa će Lav koji je majstor romantike ugrijati srce svojega partnera. Veza Lava i Blizanca ima odlične preduvjete da uspije, pa ju nemojte pokvariti kakvim nepromišljenim potezom ili neuviđavnošću prema partnerovim potrebama. Malo pažnje, i sve će biti u najboljem redu!



Mesečni horoskop za Jun 2018: Lav
E sada, preostaje vam da se odlučite šta ćete i da li želite mirnu ili uzbudljivu varijantu. Prilično ste svojeglavi po nekim nebitnim pitanjima ili pokušavate da iz principia nešto odbijete što je partneru veoma bitno. On- Pokušavate da saznate ono što vas interesuje u vezi sa Lavom ili Rakom koji su vam izuzetno simpatični. Majanska Astrologija Izračunajte koji ste znak po Majanskom horoskopu Majanska astrologija je varijacija Mezoameričke astrologije, jedne od najnaprednijih astrologija toga vremena. Pokušavate da se dogovorite oko zajedničkog puta sa jednom Vagom. Voli djecu i zna s njima, kao što i djeca vole njega. Partner je zadovoljniji nego ikad i preuzima kontrolu nad situacijama u kojima se vi nećete osećati sigurno ili se nećete snaći. Kao predstavnica vatrenog znaka zna da uzburka strast kod muškarca vrlo lako ali i isto tako lako da odbije poziv za vođenje ljubavi ako je u drugačijoj akciji. Ipak, oblak dugovanja još uvek je nad vama... Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali potrebno je određeno vreme. Svaki Majanski znak definiše karakter osobe.

[Zene traze muskarca hrvatska|So sweet agencija|Podgorica oglasi]






Oznake: ljubavni, horoskop, lav

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.