Zadarski list oglasi iznajmljivanje stanova - Stranica za upoznavanje

subota , 29.12.2018.

Oglasi za iznajmljivanje i prodaju nekretnina










Click here: Zadarski list oglasi iznajmljivanje stanova






A tek tu nastaju problemi. Oglas će biti aktivan narednih 10 dana od prijema vašeg sms-a. Iako je već kraj sezone iznajmljivanja stanova, studentska inicijativa pokazala je uspjeh. Ova akcija je jednokratna i može se ponoviti više puta dnevno.



zadarski list oglasi iznajmljivanje stanova

Mogu se pronaći i uredni i opremljeni stanovi po prihvatljivoj cijeni, ali oni se, logično, prvi rezerviraju. Dakako, nije sve tako crno. Da stvar bude gora, u nekim slučajevima u smještaju za koji se odvoji 2000 kuna nema ni perilice za robu, a ponekad ni ostalih esencijalnih uređaja usisavač, pegla i slično.



zadarski list oglasi iznajmljivanje stanova

Oglasi za iznajmljivanje i prodaju nekretnina - A tek tu nastaju problemi.



zadarski list oglasi iznajmljivanje stanova

Grad Zadar nadaleko je poznat kao turistički, ali isto tako kao i studentski grad. No, manje je poznato da taj studentski grad ima samo jedan studentski i samo jedan srednjoškolski đački dom. Sveučilište u Zadru ima oko šest tisuća studenata, od kojih dvije trećine njih dolazi izvan Zadra. I dok studentski dom raspolaže sa 200-tinjak mjesta, srednjoškolski ih za studente pruža još manje, stoga su oni koji ne ostvare pravo na smještaj u domovima prisiljeni tražiti privatni smještaj. A tek tu nastaju problemi. Brucošima, kao i studentima starijih godina, prva poveznica sa stanovima je Facebook grupa u kojoj se osim savjeta vezanih za fakultet mogu pronaći i mnogobrojni oglasi za iznajmljivanje stanova. Zbog nerealnih cijena njeni su administratori odlučili zašititi studente, pa su proveli anketu u kojoj je sudjelovalo 690 studenata. Rezultati spomenute ankete pokazuju da su cijene i mogućnosti studenata u neskladu, jer je 90 posto studenata u mogućnosti izdvojiti između 1000 i 1200 kuna za mjesečnu stanarinu u Zadru. Da stvar bude gora, u nekim slučajevima u smještaju za koji se odvoji 2000 kuna nema ni perilice za robu, a ponekad ni ostalih esencijalnih uređaja usisavač, pegla i slično. Zbog toga u grupi sada postoji crna lista stanova kako bi se znalo koje bi gazde trebalo izbjegavati. No, čak i ako se pronađe stan po prihvatljivoj cijeni, on se iznajmljuje do otprilike 10. Tada je grad već prepun turista i novi je smještaj gotovo nemoguće pronaći. Iz tog su razloga administratori pokrenuli novu raspravu u kojoj bi zabranili oglašavanje stanova koji se ne iznajmljuju barem do 1. Iako je već kraj sezone iznajmljivanja stanova, studentska inicijativa pokazala je uspjeh. Dakako, nije sve tako crno. Mogu se pronaći i uredni i opremljeni stanovi po prihvatljivoj cijeni, ali oni se, logično, prvi rezerviraju. Valjalo bi spomenuti i da bi Zadru dobro došao još jedan studentski dom pa bi se samim time ovakvi problemi smanjili.



Oglasi Zadar d.o.o.
Da postavite oglas u PREMIUM PONUDU Cene: mts: 423,60 RSD telenor: 423,60 RSD VIP: 423,48 RSD Vaš oglas će biti u vrhu svih strana u listi oglasa Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PP ID-oglasa na broj 3344 Oglas će biti aktivan narednih 5 dana od prijema vašeg sms-a. Iako je već kraj sezone iznajmljivanja stanova, studentska inicijativa pokazala je uspjeh. Ova akcija je jednokratna i može se ponoviti više puta dnevno. Rezultati spomenute ankete pokazuju da su cijene i mogućnosti studenata u neskladu, jer je 90 posto studenata u mogućnosti izdvojiti između 1000 i 1200 kuna za mjesečnu stanarinu u Zadru. Zbog nerealnih cijena njeni su administratori odlučili zašititi studente, pa su proveli anketu u kojoj je sudjelovalo 690 studenata. Tada je grad već prepun turista i novi je smještaj gotovo nemoguće pronaći. Zbog toga u grupi sada postoji crna lista stanova kako bi se znalo koje bi gazde trebalo izbjegavati. Sveučilište u Zadru ima oko šest tisuća studenata, od kojih dvije trećine njih dolazi izvan Zadra. A tek tu nastaju problemi.

[Spolni odnos prvi put|Ona trazi njega oglasi zagreb|Agencije za upoznavanje split]






Oznake: oglasi, za, iznajmljivanje, i, prodaju, nekretnina

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.