Super oglasi posao u inostranstvu - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 24.12.2018.

Posao u inostranstvu - Švajcarska










Click here: Super oglasi posao u inostranstvu






Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Opis posla: -organizacija i nadzor građevine -praćenje rezultata Uslovi rada: -srednja stručna sprema ili visoka stručna sprema građevinski smer -radno iskustvo na istim poslovima minimum 2-3 godine -znanje engleskog jezika Obezbeđuje se: -smeštaj -ishrana -avio karta -viza i ugovor o radu minimum 6 meseci do godinu dana -zarada 8e po satu Kandidati koji su zainteresovani za ovu vrstu radnog angažovanja i ispunjavaju uslove konkursa svoje radne biografije, kopiju diplome i kopiju pasoša mogu proslediti na e-mail adresu: office partners-orka. Kandidati koji prijave prosledjuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosledjivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.



super oglasi posao u inostranstvu

Kandidati koji prijave prosledjuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosledjivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Opis posla: -organizacija i nadzor građevine -praćenje rezultata Uslovi rada: -srednja stručna sprema ili visoka stručna sprema građevinski smer -radno iskustvo na istim poslovima minimum 2-3 godine -znanje engleskog jezika Obezbeđuje se: -smeštaj -ishrana -avio karta -viza i ugovor o radu minimum 6 meseci do godinu dana -zarada 8e po satu Kandidati koji su zainteresovani za ovu vrstu radnog angažovanja i ispunjavaju uslove konkursa svoje radne biografije, kopiju diplome i kopiju pasoša mogu proslediti na e-mail adresu: office partners-orka. Kandidati koji prijave prosledjuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosledjivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Mesto rada: Doha, Katar.



super oglasi posao u inostranstvu

Posao u inostranstvu - Švajcarska - Kandidati koji prijave prosledjuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosledjivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa.



super oglasi posao u inostranstvu

$>=B59=, :>B>@>3> >= 7=0;, 1K; 2=8<0B5;5= : <5;>G0< 8 B@51>20; A0<>9 ?>;=>9 8=D>@<0F88. = 2A5340 ?>>I@O; A>B@C4=8:>2 : 0=0;87C 8 ?@>OA=5=8N 2AOG5A:8E =5ABK:>2>: 2 :064>4=52=KE 45;0E, :0:8<8 1K =57=0G8B5;L=K<8 >=8 =8 :070;8AL.


 2>B B5?5@L >= B@51C5B, GB>1K >=8 ?@>83=>@8@>20;8 F5;K9 @O4 >G5=L AB@0==KE A>2?045=89. G5284=>, 48@5:B>@ GB>-B> A:@K205B, => @8=:5@E>DDC ?;0B8;8 70 B>, GB>1K >= ?><>30;, 0 =5 704020; 2>?@>AK. $>=B59= 402=> 2A5< 4>:070;, GB> 1;87:> : A5@4FC ?@8=8<05B 8=B5@5AK A>B@C4=8:>2.



Posao u Njemačkoj
Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Kandidati koji prijave prosledjuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosledjivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Fotografije iznete u delovima oglasa su tipske-ilustrativne i ne oslikavaju realno stanje Korišćenjem sajta InoPoslovi. Opis posla: -organizacija i nadzor građevine -praćenje rezultata Uslovi rada: -srednja stručna sprema ili visoka stručna sprema građevinski smer -radno iskustvo na istim poslovima minimum 2-3 godine -znanje engleskog jezika Obezbeđuje se: -smeštaj -ishrana -avio karta -viza i ugovor o radu minimum 6 meseci do godinu dana -zarada 8e po satu Kandidati koji su zainteresovani za ovu vrstu radnog angažovanja i ispunjavaju uslove konkursa svoje radne biografije, kopiju diplome i kopiju pasoša mogu proslediti na e-mail adresu: office partners-orka. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Mesto rada: Doha, Katar.

[Zanimljive aplikacije za iphone 6|Iskrica zene online|Jebe matorku]






Oznake: posao, u, inostranstvu, &, Švajcarska

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.