Menstruacija nakon prvog spolnog odnosa - Stranica za upoznavanje

nedjelja , 30.12.2018.

krvarenje nakon spolnog odnosa










Click here: Menstruacija nakon prvog spolnog odnosa






Srdacan pozdrav Poštovana Vera, s obzirom da vrlo brzo očekujete menstruaciju, moguće je da je iscjedak posljedica poremećaja ciklusa i da će nakon njega usljediti normalna menstruacija, a da su svrbež i peckanje uzrokovani gljivicom Candida albicans u većini slučajeva te ovi simptomi ne moraju nužno biti povezani. Spavao sam sa djevojkom kojoj je biloprvi put. Obratite pažnju na pozitivne i negativne efekte koja na vas ima hrana koju unosite.



menstruacija nakon prvog spolnog odnosa

Dojke se razlikuju po velichini, obliku, chvrstoci i osetljivosti kod razlichitih zena ali se i one same menjaju tokom zivota jedne zene. Kada sam bila na poslednjoj gastroskopiji pre godinu dana, nisam imala ezofagitis samo mi je tada doktor potvrdio da imam herniju.



menstruacija nakon prvog spolnog odnosa

Je li normalno krvarenje nakon seksa? - Kod nekih žena upotreba tampona izaziva iritaciju vagine , svrab , pečenje ili neprijatan miris kao i krvarenje. Kao sto mozete videti u ogledalu to nije nikakva zjapeca rupa.



menstruacija nakon prvog spolnog odnosa

AUTORICA: Helena Rajčić mag. Imam 20 godina i dijete od 30 mjeseci. On se već neko vrijeme budi usred noći u morama i nikako da se odvikne od bočice. Kako ga odvići i trebam li uopće već krenuti s odvikavanjem? Većina djece ima noćne more u nekom periodu djetinjstva i one su sastavni dio razvoja dječje psihe. Djecu u toj dobi loši snovi jako uznemiruju jer još uvijek ne razumiju dobro razliku između sna i stvarnosti. Važno je da svom djetetu pružiš osjećaj sigurnosti i zaštićenosti tako da ga zagrliš i utješiš. Nježno mu i sa smiješkom objasni da je sve u redu i da nema opasnosti. Ostani uz njega dok se ne smiri i ne pokaže da je spremno za nastavak spavanja. Također, u njegovoj sobi možeš ostaviti upaljeno noćno svjetlo, ponuditi omiljenu igračku kao društvo, čitati mu bajke ili priče povezane s mirnim spavanjem. Tijekom dana možeš obratiti pažnju na televizijske emisije ili crtane filmove koje dijete gleda možda su nasilni, zastrašujući ili neprimjereni njegovoj dobi. © Mama je mama 2018.



ˇ 8. razred - TESTIRAJ SE! - Ženski spolni sustav* ˇ
A danas, nakon seksualnog odnosa je procurila krv, normalne boje, i malo me boli stomak. Ne trebate na pregled. I, još jedan savet, ako te boli i ako krvariš, nemoj to da radiš više dok ne saznaš šta je u pitanju. Pitam vas što bi to moglo značiti, namjeravam posjetiti ginekologa poslije Božića. Ovdje možete saznati više o i Kod simptoma svrbeža i peckanja nakon prvo što dolazi u obzir kao uzrok jest gljivična infekcija rodnice, najčešće Candidom albicans, na drugom mjestu je infekcija Trichomonas vaginalisom te je i zbog jednog i drugog uzroka potrebno otići na ginekološki pregled. Nijedan dan za ove tri godine nije prošao a da nisam uzela neki lek za želudac. Što se prevencije tiče, kada je seksualni odnos u pitanju, uvijek biste trebali voditi računa da ste dovoljno vlažni, budući da zbog učestalih odnosa ili iznimno dugotrajnih može doći do laganog krvarenja.

[Portali hrane|Cro pornici|Kako naći komada za jednu noć]






Oznake: pitanje, o, prvom, odnosu, menstruaciji, i, mogućoj, trudnoći

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.