Skidanje himena - Susretit će se u sredini

srijeda , 19.12.2018.

Forum Klix.ba










Click here: Skidanje himena






Znam koliko se momak, s kojim sam je ja izgubila napatio sa mnom. Najčešće je polumesečastog oblika, a katkad je prstenast, rešetkast ili nazubljen. Ostae Vam da uklonite one koji se sada vide potrebno je da se radi pod kontrolom mikroskopa kolposkopa , na kontrolnom pregledu se ukloni ako se neko još pojavi, koji je bio dovoljno mali da se ne vidi prilikom intervencije. A nekome ne moze da pukne neko vreme ni tokom prvog seksualnog odnosa.



skidanje himena

Svakako da dosta zavisi od obima i broja kondiloma i njihove rasprostranjenosti. Kao što vidite, potrebno je da popričate sa ginekologom oko svih pitanja koje imate u vezi kondiloma, Pregledi se zakazuju na fiksni broj telefona 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife,. Zahvalni smo za svaku Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće Postovani,dermatoloskim i anoskopskim pregledom mi je utvrdjeno postojanje kondiloma oko ali i u samom anusu.



skidanje himena

Seks s nevinom devojkom! - Odabir partnera Seks sa nekim ko vas privlači samo fizički odlična je opcija za seks na jednu noć, ali nikako i za prvi put. Mystang , Lati hvala vam...



skidanje himena

Sačuvana To nije krvarenje iz materice, to je fizička povreda. Opna koja se zove himen pukne prilikom prvog seksualnog odnosa, i to prouzrokuje krvarenje.... To krvarenje ne traje dugo, traje kao i kad se posečeš... Ja nisam uopšte krvarila... To se dešava usled elastičnosti himena... Neke devojke krvare, neke ne... To krvarenje, ponavljam, nema veze sa menstruacijom... A što se tiče menstrualnog ciklusa, računaš od prvog dana menstruacije. Menstrualni ciklus je period između dve menstruacije, a menstruacija je period u kome krvariš. Nakon prvog seksualnog odnosa, dobiješ kao i obično, osim u slučaju da si ostala trudna. Da ti se to ne bi desilo, pogledaj temu 'Kontracepcija'. Have a nice day.



Izgubila nevinost na skejtbordu
To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno. Vaša Bolnica, Bolnica AnaLife Postovani, imala sam lasersku intervenciju skidanja kondiloma sa grlica, kao i uklanjanje ranice. Zato ne znam na čem sam... To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno. Himen i defloracija-gubljenje nevinosti. Svakako da dosta zavisi od obima i broja kondiloma i njihove rasprostranjenosti. Jednostavno, ne mislim o tom... Lep i mekan krevet kada vaši ili njegovi roditelji nisu tu, stan koji vam je pozajmio prijatelj ili čak studentska soba, mogu vam ostati u veoma lepom sećanju. Ni sad ne znam zašto... U sedmom mesecu sam trudnoce. Obavezno nakon što ste joj skinuli nevinost, popričajte sa svojom devojkom. To je moje iskustvo...

[Sex oglasi metkovic|Par trazi muskarca bosna|Čitanje poruka sa vibera]






Oznake: forum, Klix.ba

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.