Prerana ejakulacija - Stranica za upoznavanje

srijeda , 19.12.2018.

Povećanje penisa










Click here: Prerana ejakulacija






Imam 18 godina i nisam nikad imao odnos zato sto je moj problem u tome sto ejakuliram pre ulaska u devojku,cesto i pri samom stavljanju kondoma,tako da uopste nije bilo sanse ni da udjem a pokusavao sam mnogo puta,sada vise ne mogu ni da pokusam jer me je devojka ostavila,ne znamsta da radim da li da nadjem ruzniju devojku jer me je ta mnogo uzbudjivala,salim se,ne znam jel to psiholoski problem ili bi mogao da se resi vezbama?? Ja se razmisljam da uzmem sprej Stud 100 koji kazu pomaze u ovakvim slucajevima, tako da razmisli i ti o tome. Spermo lahko zdravniki pridobijo iz prvega urina po zadnji ejakulaciji.



prerana ejakulacija

Ja se razmisljam da uzmem sprej Stud 100 koji kazu pomaze u ovakvim slucajevima, tako da razmisli i ti o tome. Neki autori smatraju da do primarne prijevremene ejakulacije više dovode organski razlozi. Ako on nije prisutan, onda je presudna gradnja povjerenja i opuštene atmosfere u vezi.



prerana ejakulacija

Magazin - Ako je uzrok psihološke prirode, možda ćete dobiti uputnicu za psihijatrijski. Ukoliko osjetite da ćete ejakulirati, recite joj da ga odmakne.



prerana ejakulacija

Prerana ejakulacija PE podrazumeva suviše brzo dostizanje orgazma i ejakulaciju izbacivanje semena prilikom seksualnog odnosa. Ovo je najčešći problem seksualne prirode kod muškaraca i smatra se da oko 30% muškaraca ima ovaj problem na nekom nivou. Uzroci Smatra se da su uzoci prerane ejakulacije psihološke prirode mada ovaj fenomen nije do kraja rasvetljen. Primećeno je da anksioznost strah, trema u pogledu seksualnog odnosa izaziva pored moguće impotencije i prevremenu ejakulaciju. Napetost nervnog sistema je svakako nepovoljan faktor po vreme trajanja i kvalitet seksualnog odnosa. Preosetljivost penisa i slabost PC pubokockigealnog mišića su faktori koji mogu doprineti nastajanju PE. Primarna prerana ejakulacija Ovo stanje podrazumeva da muškarac nikada nije imao seksualni odnos koji nije pratila prevremena ejakulacija. Izražena emotivna nestabilnost u pogledu seksa je karakteristična za osobu koja pati od primarne PE. Često je preterana masturbacija samozadovoljavanje u detinjstvu jedan od mogućih uzroka nastajanja PE. U sklopu tretmana primarne PE poželjno je uključiti i psihoterapiju. Stres bilo koje vrste predstavlja značajan faktor u nastajanju sekundarne PE. Tretman Lečenje prevremene ejakulacije podrazumeva širok spektar sredstava — od psihoterapije, relaksacije i oslobađanja od stresa, preko korišćenja anestetičkih krema za umanjivanje osetljivosti u penisu, specijalnih metoda i vežbi koje se koriste tokom odnosa, pa do uzimanja antidepresiva u težim slučajevima. Pokazalo se da najbolje efekte uz najmanje rizike daje terapija prirodnim sredstvima poput Prolong tableta.



Lek za preranu ejakulaciju.3gp
Ukoliko bi bilo prihvaćeno da ponašanje ima samo značaj, da je jedini cilj seksualnog odnosa, problem prerane ejakulacije ne bi postojao. Dobro bi bilo da zajedno pročitaju knjigu o muškoj seksualnosti jer će u njoj naći dodatne informacije koje im mogu pomoći u vježbanju i razumijevanju situacije. Mnogi muškarci ne mogu zamisliti kako je, ako nemaju ejakulaciju. Nisi najgori retard na svijetu , niti blizu. Ipak, ne budimo tako kruti i nemaštoviti, ne gledajmo samo vremensko određenje. Pre neki dan je kod nas došao sredovečni muškarac, koji je imao problem sa erekcijom i prevremenom ejakulacijom u tim situacijama ako se radi sistematski primarno se rešava erektilna disfunkcija, a sekundarno prevremena ejakulacija.

[Novosti oglasi izdavanje stanova|Oglasi Čazma Osobni kontakti |Erotske domace price]






Oznake: Prerana, ejakulacija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.