Zena trazi muskarca mala vrata - Pravi datiranje

ponedjeljak , 14.01.2019.

žena traži muškarca










Dating Site: Zena trazi muskarca mala vrata






Lično preuzimanje u viđenom stanju. Jezik: hrvatski; pismo: latinica Povez: tvrd; Stranica: 256; delimično ilustrovanih Dimenzije: 213x160 mm Stanje: očuvana knjiga, ista kao na slikama, stranice sa tekstom požutele knjiga izdata 1962. Kupoprodaja se obavlja na sledeće načine u dogovoru sa kupcem: 1.



zena trazi muskarca mala vrata

Lično preuzimanje u viđenom stanju. Pogledajte i ostale moje oglase! Kupoprodaja se obavlja na sledeće načine u dogovoru sa kupcem: 1.



zena trazi muskarca mala vrata

žena traži muškarca - Ovo je delo posebno zanimljivo jer ga je pisala žena i to 1931.



zena trazi muskarca mala vrata



Istim ustima ljubi (vidi opis)
Pogledajte i ostale moje oglase! Kupoprodaja se obavlja na sledeće načine u dogovoru sa kupcem: 1. Jezik: hrvatski; pismo: latinica Povez: tvrd; Stranica: 256; delimično ilustrovanih Dimenzije: 213x160 mm Stanje: očuvana knjiga, ista kao na slikama, stranice sa tekstom požutele knjiga izdata 1962. Većinu seksoloških knjiga napisali su muškarci. Ovo je delo posebno zanimljivo jer ga je pisala žena i to 1931. Koliko god se oni trudili da budu objektivni i da se drže naučnih činjenica, ipak ne mogu u obradi seksualne tematike potpuno prikriti svoj muški mentalitet, unoseći ga nehotice u svoje delo. Lično preuzimanje u viđenom stanju.

[Create own dating website|Dating guns uk|Dating delilah quotes]






Oznake: žena, traži, muškarca

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.