Zanimljiva pitanja za dečka - Lijepe djevojke

utorak , 18.12.2018.

KOMENTARI ČLANAKA










Click here: Zanimljiva pitanja za dečka






Ako potraje javi se ginekologu. Lezite na njega ili se oboje okrenite na bok.



Zanimljiva pitanja za dečka

Naravno da je za upoznavanje potrebno hrabrosti kao i uostalom za ljubav , ali izbor je na tebi. Da vaš dečko prodre u vas otpozadi.



Zanimljiva pitanja za dečka

KOMENTARI ČLANAKA - Što za tebe znači prevara? Uostalom, u svakoj šali ima istine.



Zanimljiva pitanja za dečka

Lezite na njega ili se oboje okrenite na bok. Za početak, zadržite mu ruke iznad njegove glave dok ga ljubite. Zabacite se unazad, a onda što više možete raširite noge. Obožavaće da gleda kako ulazi i izlazi iz vas. Postavite ga duž spoljne strane korena njegovog penisa. To je deo kože između testisa i anusa. Kotrljajte jagodicu svog palca napred i nazad preko ove regije. Koja bi slična poza mogla da mu se dopadne? Lezite na leđa na sto, a neka vaš dečko uđe u vas stojeći. Imate li neki koristan savet? Koristite dosta lubrikanta i, za početak, olakšajte penetraciju uz pomoć prstiju. Šta da uradim povodom toga? Idite polako i pravite česte pauze tokom kojih ćete koristiti samo jezik. Na lavabou ili uz lavabo u kupatilu. Šlag u spreju, nanesite ga po želji. On je dovoljno srećan što ste uopšte dole. Ližite ga, dole-gore, gore-dole... Da vaš dečko prodre u vas otpozadi. Prigušite svetla, naslonite se na uzglavlje kreveta, raširite noge i lagano se dodirujte. Recite mu da prelazi sa lizanja na ljubljenje, pa na sisanje, a da pri tom ne koristi samo jezik, nego i usne. Školska uniforma - stara, ali proverena fora. Moj dečko je visok. Koja je dobra poza za nas? Vi na njemu, okrenuti licem ili leđima prema njemu - svejedno. Stenjite glasno i gurajte svoje kukove ka njemu. Devedeset sekundi oralnog seksa. Kako da ispunim ovu fantaziju? Neka vas dečko startuje u klubu i predstavi se kao neko drugi. Spojite ih rukama, a neka vaš dečko gurne svoj penis između. J 26 Kako da mu nagovestim da me pali vezivanje? Vežite prvo vi njega. Poljubite ga strastveno, a potom promenite položaj tako kako želite. Čučnite ispred slavine i pustite da topla voda teče preko vašeg klitorisa. Ponašajte se kao da je njegov penis ukusniji i od čokoladnog sladoleda. Prsten usporava protok krvi, pa će ostati duže tvrd. Možda će se teže skidati, zato rukujte pažljivo. Igrajte na kartu iznenađenja. Često menjajte pokrete usta i jezika i on će biti u neizvesnosti. Vaša tela će obliti znoj u pokušaju da održite tempo muzike brzog ritma. Držite maramice kraj kreveta i diskretno... Pokvasite oba dlana i stavite njegov penis između i trljajte. Zašto je to tako? Čvršći stisak će njegov penis preplaviti super uzbuđenjem. Nagnite se napred, tako da ste okrenuti licem u lice. Tako će se vaš stomačić i grudi manje treskati. Kako da unesem isti intenzitet u odnos sa partnerom? Uključite vibrator u vašu seksi igru. Dodirnite se i pomirišite prst. Kružite jezikom preko njega kao da ližete sladoled. Samo ako ga pitate. Ali nema garancije da će reći istinu. Tako jačate vaš libido. Verovatno je to video u porno filmovima. Zato što su vaša čula izoštrena, a na koži glave se nalazi veliki broj nervnih završetaka. Ne one na bazi vode jer će se isprati, već neke na bazi silikona. Ne, to je za vaš veći užitak.



Testiram znanje prijatelja i YouTubera
Neka od standardnih, ali i onih manje uobičajenih pitanja, mi vam nudimo u redovima koji slede, a vi ih možete iskoristiti u kontaktu sa voljenom osobom. Koliko košta u tvome gradu kruh, gorivo, meso i sl.? Jer, takva odluka ne podrazumeva samo njegov stav, već i odnos prema osobi sa kojom je u vezi. Jedeš li često u restoranima? Živiš li u stanu ili kući? Ovim ga možete podstaći i da bude malo hvalisav, da se diči nekim svojim podvizima, a i da vam pokaže da ćete uz njega biti sigurni i bezbedni. Što misliš o cijeni vrtića? Držite maramice kraj kreveta i diskretno... Sjećaš li se omiljenog predmeta i učitelja iz škole?

[Vruci oglasi rijeka|Slike ljubavne srce|Srodne duse u horoskopu]






Oznake: Komentari, ČLANAKA

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.