nedjelja, 11.11.2007.

Just smile me!

Prvo i prvo,razlog zašto sam se ipak odlučila vratiti je zato što mi je jednostavno trebalo nešto gdje ću moć izbaciti sve iz sebe.zapravo,vi ni neznate da sam htjela prestat pisat blog?!ugl,da...jednostavno me to držilo neko vrijeme,ali eto,predomislih se..
Za početak i ukratko,nije baš da me trenutno život mazi.uz sve moguće teenagerske probleme,tu su i škola i starci(to sve spada pod jedno il?),pa moji živčani ispadi i izigravanje,kako bi moja majka rekla,princezice...pa naravno,neizostavno preuveličavanje problema i gubljenje volje za život i onda kad ti još mali mačak ugine i kad neznaš razlog zašto si prekinula sa dečkom...sve to zajedno je jedan veliki,veliki sjeb..ali,čuj,to ti je to...život...a da ne pričam o tome kako li sam samo lijena za učenje,mada,vidim da nisam jedina..većina koje znam,jednostavno nemaju volje i motivacije...mislim da jednostavno tako vrijeme utječa na nas mlade šrednjoškoljce! :D uglavno,mogla bih reć da mi je trenutno život kao jedno malo veliko zamršeno klupko vune.lol.no,mic po mic i sve će doći na svoje,tako da sad mirno sjedim i čekam da sve to prođe.nadam se da bu prošlo što prije.i da,obavezno moram prestat čitat horoskope!

Inače,danas i nije bio tako loš dan.moj očka mi je nabavio posao u nekoj kancelariji koju sam morala očisti i zaradila sam 300kn za 3 sata,što je malo reč prejebeno.a jučer,jučer isto nije bilo tako loše,standarno,bjedoh vani sa dječacima(fran,valent,vjeran i berlingi) pa smo eto,nakon prežderavanja u tkalči kupili pivice i čilali se u parkiću.ma bilo je zaista jebeno,berlingi je po običaju valjao provale non stop,fran i ja smo padali kroz živicu,vjeran je popišao starku, a valent...valent je nosio moje vunene zelene rukavice sa kapicom. :) bilo je lijepo. :D

Još...dakle,novosti..hmmm...nisam vam rekla,kupih kartu za hladno pivo još prije par tjedana tako da sad tu stoji i čeka kad će doći taj dan!weeeeee.nadalje,za vikend,moji prijatelj matija slavi 18 rođendan i spremamo mu iznenađenje. :) i..sad stvarno neznam što da više napišem.

a znam,evo nekoliko stvari koje svakako moram napraviti ovaj tjedan:

1.naučiti povijest jer to fkt nije teško!!
2.općenito učiti.
3.potruditi se da učim.
4.otići barem 3 puta na trening.(tai box)
5.ne dopustiti debilima da me izbace iz takta.
6.biti jaka i uporna,kakva sam i inače.hahaha :D nee
7.obavjestit vas kako napredujem.hihihi

i za kraj...jedna slikica sa silbe,lovro je u sredini,bina sa lijeva,a ja sa desna...on je jako,jako kul!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

pozdrav svima!! :)

22:54 - Komentari (10) - Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.