Kako prepoznati psihopatu: 7 znakova da će on samo da ti zagorča život - Lijepe djevojke

nedjelja , 23.12.2018.










Click here: Kako prepoznati psihopatu: 7 znakova da će on samo da ti zagorča život






Bukvalno, pokušaće da zagorča svaki segment vašeg života. Pristizali su autobusi iz svih krajeva Bosne. Ona može eventualno biti anulirana novim referedumom za kojeg nema nikakve potrebe, jer je ovaj sasvim dovoljan za očuvanje građanske države RBiH i njena građanskog Ustava.





Kada biste Vi i još stotinu intelektulaca Sesije 99, Merhameta, Akademije… sročili pismo od desetak reda i poslali ga Ujedinjenim nacijama, Ki Monu, on bi se morao počešati po glavi. "> =8:040 =5 <>65 40 A5 45A8! Prvo rečima ili tako što će vas uštinuti, a vremenom može doći i do šamaranja i ozbiljnih tuča.





- Šaljem Vam link na video koji svjedoči o tome kako smo Marjan Hajnal i ja prije nekoliko godina u mom rodnom Varcar Vakufu okupiramom Mrkonjić-Gradu razvili zastavu sa ljiljanima pred Spomen-muzejom ZAVNOBiH-a usprkos prijetnji hapšenjem.





Laži, ljubomora i kontrola Svaki njegov odnos je laž od samog starta. Kao da mu to nije dovoljno, on će nastaviti da vas laže i oko svakodnevnih aktivnosti. Izmišljaće pozive bivših, poslovne sastanke, probleme u porodici. Često će vam reći da je na jednom mestu, a u stvari će biti na sasvim drugoj strani. To mu je u krvi. Uz to će pratiti svaki vaš korak i zabranjivaće vam sve što može da vam zabrani. Ukoliko ne ispoštujete zabranu, svaki izlazak na kafu sa drugaricama upropastiće vam pozivima i porukama u razmaku od minut. On će želeti da kontroliše svaki vaš korak i svaki potez u životu. Javne ljubomorne scene i ponižavanja su njegova hrana. Cilj mu je da vas izoluje od prijatelja i porodice i uvek će govoriti kako mu oni smetaju i kako nisu dobri za vas. Napadi besa Skoro svaki psihopata ima česte izlive besa koji rezultiraju bacanjem stvari, pretnjama samoubistvom, samopovređivanjem. To se obično dešava kada njegova maska počinje da puca, a vi počnete da gledate realno na to sa kim ste zapravo u vezi. Ukoliko dodje do svadje u kolima, naprasno će dodavati gas preteći da namerno izazove saobraćajnu nezgodu. Pretiće vam samoubistvom i nikada neće da zaboravi da napomene da ste upravo VI za to krivi. Pripazite, on je u stanju da svoju agresiju i grubost pokaže i prema vama. Prvo rečima ili tako što će vas uštinuti, a vremenom može doći i do šamaranja i ozbiljnih tuča. Raskid On nikada neće raskinuti vašu vezu, to ćete pre ili kasnije uraditi vi, ali kraj je onda kada on kaže daje kraj. Tu vašim mukama nije kraj, one tek počinju. On će vas prividno odbaciti jer raskidom poveđujete njegov ego, ali kada vidi da se vi krpite i krećete dalje, pokušaće da vas ponovo usisa u svoj svet psihopatske igre. Moliće da mu se vratite, obećavaće da će da se promeni, pričaće da ste jedina žena koju je ikada voleo i da će uraditi sve samo da vas nagovori da ponovo budete sa njim. Ukoliko pristanete, vratićete se u isti horor iz kojeg ste pobegli. Jedini način da ga se rešite je da istog momenta prekinete svaki kontakt sa njim. Blokirajte broj, promenite svoj broj, blokirajte ga svuda gde ste bili povezani. On će sigurno probati da dođe do vas na svaki mogući način, ali budite čvrsti i odlučni. Pretiće, pratiće vas, pokušaće i preko prijatelja da dopre do vas, čak i na poslu. Bukvalno, pokušaće da zagorča svaki segment vašeg života. Ukoliko ne nađe novu pogodnu žrtvu koja će mu skrenuti pažnju sa vas, nije retkost da se u pojedinim slučajevima, ova faza se završi sudskim putem i zabranom prilaska.



Kako živjeti u okruženju psihopata? (Defense Against the Psychopath)HR [UIO]
Svaka njegova priča će biti prožeta patetikom i samosažaljenjem. Sulejman Tihić je htio ukinuti Tužbu na Svjetskom sudu. Isticaće upravo one mane i slabosti za koje je ranije rekao da ih nije primećivao. Niste me udostojili ni jedne riječi odgovora. Mi bi morali oformiti tim pravnih stručnjaka, stranih i domaćih ekperata, ali svakako u tom timu ne bio smio biti ni Trnka, ni Karkin, ni Softić, a ni oni koji predlažu novi ustav. Sada kada je siguran da vas je uhvatio u klopku počeće sa rušenjem vašeg samopouzdanja. Dok sam sit misliću, dobar mi je onaj susjed, draga ona rođaka koja rado služi svima iz bokala svoj sok kojeg je s sljubavlju spravljala.

[Gole mlade mame|Gole mlade mame|Brza jebacina]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.