kozmos jednog viška vremena

srijeda, 25.01.2006.

Udruga slobodnih jebača

Svojevremeno sam sa prijateljem razmišljao o mogućnosti realizacije predmetne udruge, tihim snom svakog muškarca pošteđenog određenih disfunkcija.


Proglas:

"Osnujmo udrugu slobodnih jebača u koji bi se trebale učlaniti prvenstveno slobodoumne studentice sa kojima ćemo razvijati i razrađivati novu nacionalnu filozofiju i potrebu razvijanja pozitivne energije i tjelesne sinergije."


Uz to bi se, naravno, ubirale upisnine i redovite članarine zbog potrebe razvijanja organizacijske strukture novonastaloga udruženja i profesionalnog angažmana ljudi koji je vode.
Vodili bi je, kao osnivači i idejni pokretači, naravno, prijatelj i ja.
S time da bih velikodušno prepustio prijatelju mjesto predsjednika kao glavne i odgovorne osobe za čitav projekt. Ja ću se prihvatiti mjesta jednog od referenata ili primjerice, osobe zadužene za organizacijske poslove kod novačenja zainteresiranih djevojaka.
Tu bih si vjerovatno namijenio, kao osoba od direktnog predsjednikovog povjerenja i čvrstih moralnih načela, i radno mjesto kontrole raspodjele financija kako bih mogao kontrolirati i garantirati pravilnu preraspodjelu istih. I ta odgovorna pozicija, uz već prihvaćenu poziciju osobe zadužene za organizacijske poslove kod novačenja zainteresiranih djevojaka, su optimalna opterećenja koja će dozvoliti moju maksimalnu funkcionalnost i požrtvovnost u radu.
Za primanje na radno mjesto osobe zadužene za novačenje gospođa sa 50+ godina bi se, duboko vjerujem, našli motivirani i zainteresirani kadrovi.
Također bi se pojavila potreba za edukacijom svekolikog stanovništva a napose za potrebom edukacije djevojaka 18+ godina (to više ne spada u pedofiliju?) kako bi ih se moglo pripremiti za nadolazeća iskušenja.
Tu bih se također mogao povremeno uključiti, koliko mi to obveze budu dopuštale, za stanoviti honorar.

- 11:00 - Komentari (4) - Isprintaj - #