Oglasi druzenje bih - Pravi datiranje

srijeda , 19.12.2018.

0906/900-990










Click here: Oglasi druzenje bih






Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Svi oni koji zele da objave svoj mali oglas mogu to uciniti preko forme. Princip ideje i rada ovog servisa za upoznavanje i dopisivanje je jednostavan.



oglasi druzenje bih

Kako postaviti oglas kao Izdvojen, saznajte. Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata.



oglasi druzenje bih

Lični kontakti - Bosna i Hercegovina - Kako postaviti oglas kao Izdvojen, saznajte. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase u kome nekoga za nesto optuzuju, već da te navode prijave nadleznim drzavnim organima cija je nadležnost rješavanje takvih problema.



oglasi druzenje bih

Vesela sam i romanticna dusa i zato zelim pronaci dusu za druzenje,šetnje,kavice,za ugodne razgovore i sretne trenutke.. Visoka sam 167 cm, a teška 69 kg. Kosa mi je Neodređena, a boja očiju Zelena. U horoskopu sam Lav. Za više detalja pogledaj moj Kazu da izgledam mladje u odnosu na svoje godine. Inace iskrena, intelegentna, voli druzenje, brizljiva, romanticna a ujedno i ozbiljna zena koja trazi slicnog sebi. Neozbiljne ponude ne dolaze u obzir. Spol: Žensko Orijentacija: Heteroseksualna Tražim: Vezu Zdravo, imam 55 godina. Visoka sam 161 cm, a teška 64 kg. Kosa mi je Plava, a boja očiju Zelena. U horoskopu sam Djevica. Za više detalja pogledaj moj.



Ona Trazi Njega
Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase neprimjerenog sadržaja i da uzastopno ne postavljaju iste oglase. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Portal automatski filtrira i prikazuje male oglase objavljene u posljednjih 90 dana. Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Vecina devojaka, dama ima i svoj smeštaj. Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Imamo devojaka, dama iz: Beograda, Novog Sada, Niša, Subotice, Kragujevca, Čačka, Kraljeva, Kruševca, Jagodine, Užica, Paraćina, Valjeva, Šapca, Zrenjanina, Kikinde, Vršca, Sombora, Pančeva, Požarevca... One su ostavile svoj lični oglas radi sticanja novih poznanstva, druženja, ljubavne veze ili braka. Cena poruke je 1,79 eur sa PDV-om za sve mreže.

[Kurve oglasnik|Upoznavanje zena dijaspora|Sex severina]






Oznake: Linić, kontakti, &, bosna, i, Hercegovina

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.