Zadovoljavanje muskarca - Pravi datiranje

subota , 29.12.2018.

Da li ste sigurni?










Click here: Zadovoljavanje muskarca






Pa sta god to bilo! To nije baš uzbudljivo, iako vam se čini da joj to nevjerojatno paše i odbija vas jer ne želi doživjeti još jedan orgazam.



zadovoljavanje muskarca

Molim iskrene odgovore, hvala. Iako su neosetljivi, pružiće vam osećaj sigurnosti i napetosti. Morate poznavati anatomiju svog penisa.



zadovoljavanje muskarca

TAJNE ORALNOG SEKSA: Kako jezikom da zadovoljite ženu - Zujite Slično kao kod felacija koji se i zove hamer hummer- zujalica , možete da pokušateda zujite, brujite dok je njen klitoris u vašim ustima.



zadovoljavanje muskarca

Prva greška: Kod oralnog zadovoljavanja usredotoćavaju se samo na klitoris, a na ostale površine oko njega zaboravljaju. Žene savjetuju da ližite oko klitorisa, imate na raspolaganju i stidne usne, međicu i još brojne druge točke genitalija koje pružaju užitak. Direktno po njemu ližite tek onda kada bude doista uzbuđena, a i tada tek povremeno jer je taj gumbić vrlo osjetljiv i mnoge žene ne podnose neposredno nadraživanje. Druga greška: Loš ritam i bockanje muške brade. Muškarac mora uhvatiti dobar ritam i ne sisati i lizati samo po vršku klitorisa. Osim toga osjećaj može biti izuzetno neugodan ako njegova brada bode. WC-i, bockave dlake i nježna područja genitalija su naime jako loša kombinacija. Treće: Nakon orgazma prestanite Mnogi muškarci unatoč tome što ih žena moli i kumi neka prestanu s lizanjem kada dožive orgazam, tvdoglavo ustraju i ustraju. To nije baš uzbudljivo, iako vam se čini da joj to nevjerojatno paše i odbija vas jer ne želi doživjeti još jedan orgazam. Klitoris nakon orgazma ili čak još prije postaje vrlo osjetljiv, tako osjetljiv da bilo kakvo dodirivanje ili nadraživanje jako škaklja. Dakle, kada vas moli da se zaustavite, poslušajte je i učinite to. Četvrto: Pomozite si prstima Ako se vaš jezičak umori, pomozite si prstima. Žene za vrijeme oralnog zadovoljavanja obožavaju i poneki prst ili dva u vagini.



Dok je muž na liniji žena mu se kurva
Nemojte se drznuti milovati penis pre nego što ga dobro upoznate. Bilo gde, bilo kada U avionu, kamionu, u balonu, u salonu, spavaćoj sobi i u vodi... Istraživanje njegovog anusa prstom dok mu ga istovremeno pušite, moglo bi mu pomoći da doživi orgazam kao nikada prije. Polagano trljajte strateška mjesta o njegov dlan. Zatim uzmite čašu hladne vode, isperite usta te ponovno primite penis u usta na još 20 sekundi sisanja. Već smo napomenuli da je žensko genitalno područje izuzetno osetljivo, pa ako oralno zadovoljavanje potraje predugo, prerasta u mučenje, a ne užitak.

[Matore tube|Najbolje erotske price|Veze i poznanstva oglasi]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.