Izreke i citati o ženama i muškarcima - Pronađite djevojku

srijeda , 19.12.2018.

Smiješne izreke o ljubavi










Click here: Izreke i citati o ženama i muškarcima






Ako pri tome i pjeva, onda je i prvo i drugo. Preko 900 različitih autora, preko 100 različitih kategorija citata....



Izreke i citati o ženama i muškarcima

Naslovnica - Direkcija Dječji vrtić Marjan ZIT d. Angelina Jolie Žene drže pola neba. Domain name choosing is important to maximize search engine-referred traffic.



Izreke i citati o ženama i muškarcima

Smiješne izreke o ljubavi - Mao Ce Tung Nikada nisam shvatala do nedavno da bi žene trebale biti slabiji pol.



Izreke i citati o ženama i muškarcima

Želim da kažem da imaju po jedan novi svakoga dana! Heinrich Heine Ne znam ko je izmislio visoke potpetice, ali sve žene mu duguju jako mnogo. Marilyn Monroe Ahhh, žene! One ugledne čine još ugledijim, a neugledne još brojnijim. Friedrich Nietzsche Žene ne žele čuti ono što ti misliš. One žele čuti ono što one misle - samo rečeno sa dubljim glasom. Bill Cosby Ne postoji ni najmanja sumnja da su sve žele lude - samo je pitanja na kom su stepenu ludosti. Fields Pametne i atraktivne žene ne žele glasati. One su spremne pustiti muškarce da vladaju sve dok one vladaju njima. George Bernard Shaw Žene koje teže da budu jednake sa muškarcima imaju nedostatak ambicije. Timothy Leary Kada žene pogriješe, muškarci ih odmah slijede u tome. Mae West Ne znam zašto žene žele imati bilo šta što muškarci imaju, kada je jedina stvar koju žena ima u stvari muškarac. Coco Chanel Kada bi žene ušle u detalje muškog karaktera nikada se ne bi udale. George Bernard Shaw Čovjek može pronaći ženu koja nije nikada nije imala neku ljubavnu aferu, ali je jako rijetko da pronađeš onu koja je imala samo jednu ljubavnu aferu. Francois de La Rochefoucauld Većina žena nastoji da promijeni svog muškarca, a kada ga promijeni onda joj se više ne sviđa. Marlene Dietrich Sve žene bi trebale da znaju kako se brinuti o djeci, jer na kraju karajeva, većina njih će jednoga dana imati muža. Franklin Jones Uvijek glumim ženu sa kojom bih mogla izaći na sastanak. Angelina Jolie Žene drže pola neba. Mao Ce Tung Nikada nisam shvatala do nedavno da bi žene trebale biti slabiji pol. Katharine Hepburn Mislim da kada bi žene i djeca bilo na vlasti da bismo negdje i stigli. James Thurber Žene imaju jednostavan ukus. One se zadovoljavaju razgovorom sa djetetom u rukama i sa muškarcem koji ih voli. Mencken Jedini pravi sretni ljudi su udate žene i neoženjeni muškarci. Mencken Često ćete vidjeti mnogo pametnih muškaraca sa glupim ženama, ali ćete rijetko vidjeti pametnu ženu sa glupim momkom. Erica Jong Muškarci se upravljaju linijama intelekta, a žene krivuljama emocija. James Joyce Ja mjerim progres jedne zajednice progresom koji su žene ostvarile. Ambedkar Zaljubljene žene se manje srame od muškaraca. One imaju manje toga čega se trebaju stiditi. Ambrose Bierce Žene - ne možeš živjeti sa njima, ne možeš živjeti bez njih. Desiderius Erasmus Žene su ljubavnice u mladosti, drugovi srednjeg doba i njegovateljice u starom dobu. Francis Bacon Muškarci su po prirodi jednostavno nezainteresovani jedni za druge, dok su žene po prirodi međusobni neprijatelji. Arthur Schopenhauer Muškarci trebaju vjerovati samo polovinu onoga što žena kaže.



Mesa Selimovic-Citati i Mudre misli
Zato žena još nije sposobna za prijateljstvo, već poznaje samo ljubav. Mencken Često ćete vidjeti mnogo pametnih muškaraca sa glupim ženama, ali ćete rijetko vidjeti pametnu ženu sa glupim momkom. HTTP Header Analysis HTTP Header information is a part of HTTP protocol that a user's browser sends to called containing the details of what the browser wants and will accept back from the web server. TypeMX TTL14399 ClassIN Other0 mail. Pravoj ženi je biti žena samo dobar izgovor da ne igra fudbal. I za čudo, nijedan čovek ne može da odmeri sreću koju ima, nego samo sreću koju nema. Ionako nikad ne sazru. Timothy Leary Kada žene pogriješe, muškarci ih odmah slijede u tome. Zasto ne bi vec jednom mogle nauciti i natraske uparkirati auto?? Simone de Beauvior Biti žena je od posebnog interesa samo muškim transeksualcima.

[MALA VRATA -- Mali Oglasi # Goglasi.com|Druženja rijeka|SJEME,SUDANSKA TRAVA,ULJANA ROTKVA,GORUŠICA,FACELIJA TRAVA PAŠNJAK]






Oznake: Smiješne, izreke, o, ljubavi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.