Web za predviđanje - RekaoSamTi.com

Rekao Sam Ti . com

16.09.2007., nedjelja

Mogući razvoji servisa u budućnosti

Sada je RekaoSamTi.com u završnoj nultoj-beta fazi. Ako već nije i gotova. Ono što se može dogoditi u budućnosti s RekaoSamTi.com možete predvidjeti na samom servisu (jedino ograničenje je Vaša mašta) ili to može biti jedan od sljedećih scenarija:

RekaoSamTi.com - Scenarij A:
RekaoSamTi.com će omogućiti besplatno svakome 100 kn u bodovima koje će moći uložiti na svoja predviđanja i time dodatno zaraditi bodove ili paik izgubiti. No, uvijek će postojati mogućnost uplate. Ako mislite da se radi o klađenju koje je po trenutnom zakonu RH dozvoljeno samo nekima - varate se - ovdje se radi o znanstvenom predviđanju i namjeri da kvalitetni futuristi budu plaćeni za svoje znanje i sposobnost.

RekaoSamTi.com - Scenarij B:
Uvest će se upload slika uz svako predviđanje kako bi servis bio vizualno bogatiji i privlačniji mlađima. Upload slike će biti omogućen svima, ali moguće je da će se omogućiti samo upis URL-a do slike kako bi se rasteretio prostor za RekaoSamTi.com bazu predviđanja.

RekaoSamTi.com - Scenarij C:
Uvesti ćemo moderatore tagova. S obzirom da nema kategorija jer su one iz web 1.0 svijeta, već danas postoje tagovi - odrediti će se koje tagove će koji moderator pregledavati. Ono predviđanje koje bude odobreno od moderatora - pojaviti će se na naslovnici. Tako će se motivirati futuristi da pišu ispravne tagove. No, uvijek će ostati "Super predviđanja" koja će se generirati automatski prema aktivnostima korisnika prema određenom predviđanju.

RekaoSamTi.com - Scenarij D:
Nagrade su uvijek primamljive, pa i futuristima. Možemo početi sa USB Flash Memorijama za najsposobnije futuriste u posljednjem mjesecu, pa do laptopa koji "radi sve u šesnaest"! A vjerojatno će koji poklon pasti i za najaktivnije futuriste. Ali opet u mjesecu. Trenutna statistika pokazuje najbolje "from the beginning".

RekaoSamTi.com - Scenarij E:
Osnovati će se tvrtka "RekaoSamTi d.o.o." koja će se baviti znanstvenim predviđanjima za Hrvatsku vojsku i Vladu RH, ali i korisnike iz gospodarstva, pogotovo one iz financija. Slična tvrtka postoji u Americi i zove se RAND i spada u kategoriju "think tank" tvrtki koje se bave globalnom politikom. Zašto ne bi imali kvalitetnijeg partnera na lokalnom području? Npr. baš ovdje - u Hrvatskoj.
- 23:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2007  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Rujan 2007 (7)
Kolovoz 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Što je to - RekaoSamTi.com?

Linkovi

Naši kontakt podaci:

RekaoSamMarketing