Numerologija ljubavnih parova - Pula

nedjelja , 16.12.2018.

Ljubavna kompatibilnost prema numerologiji










Dating Site: Numerologija ljubavnih parova






Preko polovice ljudi svog partnera najčešće zove nadimkom, gotovo četvrtina ima nadimke za sve članove obitelji, dok tek tri posto nadimke koristi i u komunikaciji s prijateljima. U suprotnom, lako upadaju u zablude, a u svakodnevnom životu tada nastaje kaos. Ako ih ima, onda može.



numerologija ljubavnih parova

Ovi brojevi predstavljaju ljude koji su sposobni biti u stanju stalne tranzicije i promjena. Svađe kod ovog para nikad ne dovedu do nečeg produktivnog, znači da će oboje morati shvatiti dugoročnu potrebu za kompromisom. Kod ovakvog para uvijek je ugodno biti gost.



numerologija ljubavnih parova

Ljubavna kompatibilnost prema numerologiji - Međutim s obzirom da oboje cijene stabilnost — šansa za dugu i uspješnu vezu je svakako prisutna — samo se oboje moraju prilagoditi i pristati na uzajamne kompromise. Istovremeno će ona Škorpionu pružati toliko potrebnu nježnost kojom će njegov život biti bogatiji i oplemenjen mirnijim tonovima nakon borbi koje vodi.



numerologija ljubavnih parova



Simbolika broja četiri
Samo ako su im Saturni ili Marsovi međusobno dobro položeni, moguće je ostvariti uspješnu vezu u realnosti. Jedino ako se radi o vrlo zrelim ličnostima koje su dosta toga prošle, onda će znati svoj odnos graditi i u materjalnom svijetu. Potpuno su različiti u mnogo životnih područja, na se ne može očekivati da će imati vezu koja će lako funkcionirati i u kojoj će lako postizati kompromise. Ovo dvoje će biti veoma interesantni jedno drugom i znat će se dobro zabavljati — tjednima, mjesecima i godinama. Samo velikom vještinom životnog kormilarenja i nekim samo njima znanim motivima mogli bi opstati. Broj jedan - da zarađuje za život, a osoba s brojem dva — da se brine za toplinu doma i održava romantiku na životu. Treba mnogo međusobne priče i otkrivanja kako bi izbjegli moguća nerazumijevanja i nepotrebna povređivanja zbog nesporazuma. No kad stvar krene ozbiljnijim tokom, obično nastaje problem jer Rak očekuje konkretna pitanja i odgovore, a Strijelac generalizira, neodređen je i voli spontani život, ponekad bez plana. Sve ostalo vrlo brzo postaje i ostaje samo puka tlapnja. Reumatičnom Jarcu godit će Strijelčeva toplina, a njegovu otvorenost rado će prihvaćati kao pomoć u uspostavljanju kontakata.

[Largest online dating community|Erotske masaze split|Radiocarbon dating stonehenge]






Oznake: ljubavna, kompatibilnost, prema, numerologiji

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.