Ona koja malo trazi citat - Slavonski Brod

utorak , 15.01.2019.

Ona je zena koja ce ti dati sve.










Dating Site: Ona koja malo trazi citat






Kad se odlucite za neki sajt za upoznavanje , izaberite neki zanimljiv nick tko bi se jos volio dopisivat sa nekim tko se zove npr djon s... Kada pogresi,ona ce ti to priznati i trazice oprostaj.



ona koja malo trazi citat

Napisah vam maloprije krasan neponovljiv post o ljubavi Valentinovu i naravno da sam tiskala neg... Samo jedan dan koja fora, nit se mos zaljubit nit odljubit nit konzumirat kak treba, sto ne bi bio bar mjesec zaljubljenih il godina. On vec sam zna sta treba pisat: E, evo me, javljam vam se direktno s motokultivatora: No, hajmo ponovo Sretno vam Valentinovo, naravno onima koi slave uz parolu: Ljubav je livada na kojoj pasu goveda: Ev, sad me nazvo moj ljubljeni muzic i najavio poklon, a ja pitam jel sta na akciji od speceraja sigurno mi kupjo vegetu od pol kile il govedje kocke 3+1 gratis il mozda veeelko pakiranje Cekin piletine kom je rek trajanja jos dvi i po ure: Inace ja za Valentinovo kao i ostale blagdane dobjem Kiticu : onu sto u ruci raste i uredno trpim sazaljive poglede bliznjih mi ponosnih zenki koje danima nakon Dana ljubavi masu prstenjem ogrlicama i imaju pune supe susenih buketa: Tek im onako samozatajno dobacim, da valja nema razloga za iskupljivat se... Ova zena nije miljenica sudbine.



ona koja malo trazi citat

Ona trazi njega “ - Postupak je jednostavan - to cemo izvesti tako sto cemo Vas jebati toliko dugo dok ne klonete.



ona koja malo trazi citat

Ona je zena koja ce ti dati sve. Ali,ona je zena koja zna koliko vredi. Ona je zena koja zna sta je ono sto zeli i ona je neko ko je sposoban da ostvari svoje snove. Ona je zena koja kroz svoj zivot zna ici sama,a da koja ipak ne znaci da je slaba i da nije u stanju da se iskreno nasmeje. Ova zena nije miljenica sudbine. Ova zena zna da pati,ali kada te zavoli, ona ce ti dati svoju dusu. Cast je imati kraj sebe ovu damu. Muskarci je obozavaju,ona je neko ko itekako ume da privuce paznju,ona je neko ko je svestan sebe i svojih kvaliteta. Lepota je ono cime privuce svakog muskarca,ali ga zadrzava nekim drugim kvalitetima. Ovo se najpre odnosi na dobrotu njene duse, jer je osoba koja ce ti uvek pomoci i neko ko ce ti uvek pruziti svoju ruku. Ona je zena koja zna sta je ono sto zeli i ko sebi nikada nece trazi da uradi nesto sto bi bilo kome slomilo srce. Kada pogresi,ona ce ti to priznati i trazice oprostaj.


Fatmir Sulejmani & Lana Vukcevic Cipele (COVER)
Ali,ona ce zbog ljubavi da promeni ceo svet, a kada nekoga iskreno voli onda ce zbog njega taj isti svet da okrene naopako. Necu da preterujem ali stvarno sam lepa, vitka, zgodna i iskusna u ovome sto radim. Ona je prelepa fizicki ali isto tako ima lepotu duse i srca i neko je na koga mozes da se oslonis,neko kome mozes da verujes. Posto je na njega uticala poezija Artura Remboa, cesto je koristio pseudonim Artur. Bilo je tesko vidjeti jasno kao jedino osvjetljenje u sobi je bila iz nekoliko wisps mjesecine koja filtrira kroz prozor. Samo jedan dan koja fora, nit se mos zaljubit nit odljubit nit konzumirat kak treba, sto ne bi bio bar mjesec zaljubljenih il godina. E pa mili moji ja definitivno mrzim laptop. Dakle, poanta je u tome da kroz cavrljanje ubacite koji napaljivi dingl, a ne da pitate : imas li sto protiv razgovora o sexu? Ona je prelepa fizicki ali nista manje nije lepa unutra, jer ima tako dobro srce da ce prastati i ono sto je neoprostivo, bas kao sto ce svima pomoci,pa cak i onima koji njenu pomoc ni po cemu nisu zasluzili. Datum objave Jun 11, 2018 u Ona trazi njega Beograd Vatrena brinetica,30 godina ocekuje vas u svom smestaju. Ako ste zena, mozete se oglasiti ovdje Oglasi se postavljaju vrlo jednostavno.

[Dating site for lumberjacks|Leicester dating events|Dating site with cute guys]






Oznake: ona, trazi, njega,

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.