Smokve kao lijek - Susretit će se u sredini

nedjelja , 30.12.2018.

Maslinovo ulje i suhe smokve










Click here: Smokve kao lijek






Odlične su i u zaštiti kože, a muškarci ih mogu jesti više jer su dobre za prostatu. Naravno, prije nego iskoristite skuhane smokve, pustite ih da se malo ohlade, da ne budu previše vruće.



smokve kao lijek

Smokve sadrže dosta kalcija, kalija, cinka i dobar su izvor željeza, zatim beta karotena, C, A, E i K vitamina. Svaki dan, tijekom jednog mjeseca, u 2 dcl vode skuhajte 6 svježih smokava i pojedite ih. Visok fsh i nizak amh. Naši preci su definitivno uživali u ovom voću.



smokve kao lijek

Da bi ste pogledali clanak kliknite na sliku ispod - Bakar je potreban u proizvodnji crvenih krvnih zrnaca, dok je gvožđe neophodno za formiranje eritrocita u krvi. Idu 2 kašike suvog smokvinog lista na šolju ključale vode ili se stave 2-3 sveža lista smokve na ˝ l ključale vode.



smokve kao lijek

Ono zaista otklanja hemoroide i dobro je za kostobolju artritis. Hranjiva vrijednost smokve Hranjivost ploda smokve je velika, jer ona sadrži velike količine šećera i elemente: kalcij i fosfor. Smokva kao lijek Za smokvu se kaže da liječi brojne bolesti. Koristi se za: 1. Za liječenje konstipacije također se može koristiti sljedeće: skuhaju se tri ili četiri ploda smokve isitnjena, isjeckana i pomiješana sa kravljim mlijekom i dvanaest zrna grožđica. Ta smjesa se pije ujutro; 2. Ujutru se jedu ove kriške; 3. Nekoliko suhih smokava se otvori i ostavi malo da odstoje u mlijeku, a nakon što se malo ohlade, njima se previje rana tako što se u zavoju one stave na otvorenu ranu i pričvrste se pamučnom krpom. Ovo treba ponavljati tri ili četiri puta dnevno; 4. Pije se protiv kašlja, menstrualnih tegoba i za redovitu menstruaciju, a koristi se i za ispiranje grla i usne supljine, kao i kod upale desni; 5.



E, pa vreme je da se rešite otrova iz debelog creva
I na kraju — maslinovo ulje je ukusno! Kod svežih smokvi, treba tražiti zrele primerke koji su meki na dodir i ispuštaju ugodan, slatkast miris. Kao predjelo pripremite smokve punjene sa seckanim bademima ili čak sa kozjim sirom. Suve smokve su izuzetno bogate vitaminom B grupe, ali i vitaminima A, E, C i K. Suhe smokve su obilate mineralima poput kalcija, cinka, kalija, selena, željeza i bakra. Od tog cvjeta posle nastaje sočni plod s mnoštvom sjemenih koštica. Mleko iz smokvinog lista postepeno spaljuje bradavicu. Željezo i bakar potrebni su za stvaranje crvenih krvnih zrnaca, dok je kalij važan sastavni dio stanica i tjelesnih tekućina te pomaže u reguliranju srčanog ritma i krvnog tlaka.

[Agencija za brak|Sex aplikacije|Pijane cure gole]






Oznake: da, bi, ste, pogledali, clanak, kliknite, naš, sliku, ispod

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.