Sedmo nebo-Upoznavanje, veza, brak :: O nama - Susretit će se u sredini

subota , 19.01.2019.










Click here: Sedmo nebo-Upoznavanje, veza, brak :: O nama






U oba grada locirani smo u užem centru. U današnje vreme otuđenosti pronalazak emotivnog partnera s kojim bismo podelili svakodnevnicu nije nimalo lak zadatak. Preduzmite korak ka upoznavanju vaše srodne duše jer vi to zaslužujete!



Sedmo nebo-Upoznavanje, veza, brak :: O nama

U današnje vreme otuđenosti pronalazak emotivnog partnera s kojim bismo podelili svakodnevnicu nije nimalo lak zadatak. Prostorije agencije nalaze se u Beogradu i Novom Sadu. Kljucne Reci Oglasa: Upoznavanje Slika Objasnjenje Kljucne reci Druzenje,brak,veza,vise hiljada clanica i clanova od 19 do 68 godina iz cele zemlje,ponude,brojevi,podaci,uclanjenje clanarinom a damama besplatno.



Sedmo nebo-Upoznavanje, veza, brak :: O nama

- Agencija Sedmo nebo se bavi posredovanjem u upoznavanju za ozbiljnu vezu ili brak na teritoriji cele Srbije kao i Republike Srpske. Sedište agencije se nalazi u Novom Sadu, a članove brojimo širom Srbije, ex-yu regiona i dijaspore.



Sedmo nebo-Upoznavanje, veza, brak :: O nama

Sedmo nebo je agencija za upoznavanje i bračno posredovanje koju vodi tim od četvoro mladih ljudi posvećenih poboljšanju kvaliteta ljudskih života, jer život je suviše kratak da biste ga provodili usamljeni. Agencija Sedmo nebo se bavi posredovanjem u upoznavanju za ozbiljnu vezu ili brak na teritoriji cele Srbije kao i Republike Srpske. Prostorije agencije nalaze se u Beogradu i Novom Sadu. U oba grada locirani smo u užem centru. Merilo kvaliteta našeg rada su naši zadovoljni članovi iz cele Srbije kao i iz inostranstva. U današnje vreme otuđenosti pronalazak emotivnog partnera s kojim bismo podelili svakodnevnicu nije nimalo lak zadatak. Svoj emotivni život nemojte prepustiti pukoj slučajnosti, vec preuzmite inicijativu ka upoznavanju osobe koja moze biti vaša srodna duša. Mi smo tu da vam pomognemo u vašoj potrazi za srećom. Nemate razloga za bilo kakvim predrasudama prema ovakvom nacinu upoznavanja, koji je u svetu poslednjih godina sasvim uobičajen. Preduzmite korak ka upoznavanju vaše srodne duše jer vi to zaslužujete! Pročitajte tekst u Blicu od 5.



Everything you think you know about addiction is wrong
Kljucne Reci Oglasa: Upoznavanje Slika Objasnjenje Kljucne reci Druzenje,brak,veza,vise hiljada clanica i clanova od 19 do 68 godina iz cele zemlje,ponude,brojevi,podaci,uclanjenje clanarinom a damama besplatno. Mi smo tu da vam pomognemo u vašoj potrazi za srećom. U današnje vreme otuđenosti pronalazak emotivnog partnera s kojim bismo podelili svakodnevnicu nije nimalo lak zadatak. Sedište agencije se nalazi u Novom Sadu, a članove brojimo širom Srbije, ex-yu regiona i dijaspore. U oba grada locirani smo u užem centru. U današnje vreme otuđenosti pronalazak emotivnog partnera s kojim bismo podelili svakodnevnicu nije nimalo lak zadatak.

[Flertovanje sa sefom|Karanje majke|Slobodne cure oglasnik]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.