Seks u troje price - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 31.12.2018.

Jebanje u troje










Click here: Seks u troje price






Uzeo je iz svoje fioke neki konopac i prisao je Jasni. Njezine ruke koje klizu po njegovim ledjima i njegovu guzicu kako se zabada u nju. Zelim da je netko jebe i da ja to gledam. Stao sam ispred njene najbolje drugarice, dignutog kurca, koji je još bio mokar od Nininih sokova.



seks u troje price

Sada smo oboje bili okrenuti licem prema Tei. Bilo je malo dodiram medju njima, ali nista konkretno. Ona je ljepa, pametna, sarmantna i volim je.



seks u troje price

Zadnji aktivni članovi za dopisivanje - Pricala mi je svaki detalj. Ja sam sve vreme pusio onu ogromnu kitu od plavog, usta su me vec bolela i tada je crni poceo da me dize.



seks u troje price

Incest priče,matorke, seks u sa i , ovaj ljetni raspust ću stvarno pamtiti do kraja života. Tek mi je bilo 18 godina a veća sam uveliko jebavao dvije starije žene. Jedna od njih je bila moja tetka Marta a druga njena drugarica Lea. Znale su jedna za drugu i nije im bilo krivo. Kada sam prvi put jebao Leu, tetka me je upitala kakva je njena drugarica, koja od nas dvije se bolje jebe da joj priznam. Bojao sam se da se ne naljuti pa sam rekao da je on bolja u seksu, mada mi je draže bilo da bušim one uske rupice njene drugarice. Ona se osmjehnula i odogovri da je znala to ali da je željela i od mene da čuje. Mada uskoro će mo i to da provjereimo reče mi i ode do svoje sobe. Prošlo je nekoliko dana a da nisam više mogao da jebem moju tetku jer su me stvrano jaja boljela od tolikog seksa sa njom i drugaricom da sam želio malo da omdorim. Za večerom tetak nam je rekao da odlazi na dva dana na službeni put i da će se brzo vratiti. Prije nego što sam krenuo na spavanje tetka mi je prišla i prošaputala da se spremim da će biti opasno ta dva dana. Ujutru tetak je otišao. U kući smo ostali samo ja i tetka. Kada sm ustao ona je već bila otišla do prodavice i donije nam brdo namirnica. Pogledala je u mene i rekla da će nam biti valjda dosta za ta dva dana jer nećemo nikuda da izlazimo. Zaključala je vrata i skinula se gola. Rekla je i meni da se skinem da želi da se goli šetamo po kući. Malo me je toga bilo strah ali sam je poslušao. Tetka je stvarno bila jebozovan komad. Sada je šetajući vrtila guzovima izazivala me u svakom trenutku da joj ga stavim. Sise su poskakivale pri hodu. Posle ručka mi je rekla da će za sat vremena da počne moje iznenađenje. Nisam mogao da isčekam. Posle sat vremena je došla i rekla mi da će mi zavezati oči. Sjela me je na komodu i zavezala ih, počela je da mi puši kurac. Ovaj put nekako laganije, nježnije. Odjednom je prestala i izašla iz dnevne sobe i rekla mi da ja slučajno ne skidam povez sa očiju.



Jebanje u troje (mix 2007.)
Nada je odjedno pocela plakati od srece i od silnog orgazma kog nije dosad dozivela sa svojim muzem ili bilo kog. Zemunac razgovara sa svojom kevom prica! Ja sam uzvratio osmjehom i odgovorio da imam, ali da problem nije nerješiv, još sam, malo drsko dodao, da bih ga mogao i sam riješiti, ali da ne bih odbio pomoć, ako bi mi ju netko htio pružiti i odmaknuo knjigu i mrdnuo dignutim kurcem u gaćama. U tom trenutku odlucio sam riskirati i proviriti u dnvevni boravak, nadajuci se da je jebe u misinarskom polozaju, te da me nece primjetiti. Postoji mnogo informacija o tome kako da inicijalizujete seks u troje, ali nema mnogo tekstova o tome kako da se ponašate kad već nagovorite svoju voljenu da vaš seksualni život začinite sa još jednom osobom. U jednom trenutku smo zastali da plavi ode do drveta da pisa, i ja sam se malo okretao oko sebe, kada mi je crni prisao sa ledja i jednom rukom me obgrlio oko grudi, a drugu mi zavukao u gace i uhvatio za kitu. Polako je počela da uvlači prst u nju i da se igra sa njom. Malo sam uzeo da ga prodrkam, ali me je neko od njih dvojice samo pogurao po potiljku da ga uzmem u usta.

[Sex hrvatska|Ukop osijek osmrtnice|Sex shop šibenik]






Oznake: jebanje, u, troje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.