heroin

ponedjeljak, 13.02.2006.

This is the story of my life...

Svatko samo jednom. Jednom i više ne. I mi jednom. Nikad više. Ali to što smo jednom, pa makar i samo jednom: to da smo zemaljski, čini se neopozivo.
(...) Gle, ja živim. Od čega? Ni djetinjstvo ni budućnost nisu manji.
Suvišni mi život raste iz srca.

Rainer M. Rilke

- 10:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • smisao je u apsurdu

Linkovi

  • Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja ni čistog života. Dave se i osporavaju, neprestano
    Meša Selimović

    Ljudi su naša misao i slika o njima. Mi sanjamo život i svijet. A kako sačuvati svoje i tuđe snove?Drugi vide nas, mi vidimo druge i sve se otkriva, kao u šaljivoj igri sa maskama, samo što ovo nije šaljivo. Jednom se probudimo i pogledamo se zaprepašteno: što se to desilo s našim snovima?

    Meša Selimović

  • Ne idi ispred mene, mogu te ne slijediti. Ne idi iza mene, mogu te ne voditi. Jednostavno idi pored mene i budi moj prijatelj.

    Albert Camus

    Povremeno se pitam je li život doista čovjekova sudina?

    S. J. Lec

    Ja ne znam ima li ovaj svijet smisao koji ga nadilazi. Ali ja znam da ne poznajem taj smisao i da mi je, zasad, nemoguće da ga poznam. Što za mene znači smisao izvan mog života?

    Albet Camus