Reality in stasis...

21.05.2006., nedjelja

R.I.P

"Svaka organizirana borba protiv gluposti unaprijed je osuđena na propast."

Najveća mudrost ikad izrećena...u povijesti...svemira...još prije svemira...

Gledam ljude oko sebe. Takva kolićina gluposti, zavisti, licemjerja i općenito kretenskog ponašanja još nije viđena otkad je jedan pametan čovjek zakljućio da je zemlja ravna. Čini mi se da se ljudi trude ispat što glupji, mislim;... postoji možda kakva škola, kakvi stupnjevi, činovi??? Možda bi bilo najlakše odjebat sve skupa i postat glup kao većina.

Ne govorim ja o inteligenciji ili o znanju iz matematike; ja govorim o onome što Englezi zovi COMMON SENSE, na jidišu MENSCHKEIT ili na kajkavskom HEGEDE. Gdje je to nestalo?

Crna kosa sa šiškama, crne hlače, majica sa dobrim natpisom ( plus ako je crna). Ona mora biti tužna i ljuta na svijeti. Mora imati ANGST!!!. Starci su joj tak glupi, njezina LJubav Života voli drugu. Voli se rezati jer je to cool.Ima puno ANGSTA u sebi. Sve njezine frandice to rade. Na torbi joj pišu imena svih bendova koje ikad netko stariji spomenuo. Ne, nisam seksist, svi muškarci koji se tako ponašaju i oblače smatram ženama i obračam im se u ženskom rodu.

Gdje su nestali Muškarci? Danas su svi neki-kurac-seksualci. Gdje su oni muškarci koji su išli na ribičiju svaki vikend, tu i tam bacili malo fuzbala kad je lijepo vrijeme. Oni koji su znali da nije važno koji auto imaš, čak nije ni važno jel si zgodan, važno je da se ti sjećaš dobro i da imaš svoje ciljeve, strasti i da te boli za sve ostalo. Nekad je to žene privlačilo. Danas ih privlače nekakvi suhonjavi polu-seksualci koji svoju seksualno nemoć (ili neimanje alata) nadoknađuju autom, novom frizurom, lijepom ogrlicom ili dobrim mišićima preko kojih stoji bijela kurton majica. Gdje su ti Muškarci. Gdje su pravi nosioci Y kromosoma? Nepojmljivo je da je prihvatljiviji muškarac sa počupanim obrvama i pobojanom kosom od bradatog lika u kariranoj košulji koji zna popraviti veš mašinu kad se pokvari.

Svijet ide kurcu!
- 16:52 - Speak your mind! (3) - You like? - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari Za ili Protiv?

Opis bloga

Why do we live like penguins in the desert?
Wot ju sii iz wot ju get!
Naklapanja,preklapanja,zaklapanja i ostala klapanja...

Who?What?Where?

Stvari koje volim

Sebe
Ja
Mene
Glazba
Musika
Literatura
Knjige
Književnost
Zimski sportovi
Bob

Trošenje prostora

Ovdje ja trošim prostor