Milfače slike - Datiranje za seks

četvrtak , 27.12.2018.

Sexy Matorke










Click here: Milfače slike






Ko voli dlakavu pičku, neka ostavi komentar ispod slike. Imam SKORO sve … Razvedena sam jer me je ostavio — razlog — preambiciozna. Naš svet seksualnih fantazija preneo se sa veš mašina, tuš-kabina, zadnjeg sedišta Juga na tepisone visokog kvaliteta koji prepokrivaju površinu od zida do zida.



milfače slike

Daniela, Daniela, zašto me nisi tela? Drugarica kojoj bi ja dao ocjenu 7. Ukrajina, Madjarska i Rusija, narocito. Sise, kosa, figura, koža, i ne možeš da je zamisliš kako sere pa sve da si na LSD-u.



milfače slike

Jako jebanje MILF mame - Ona mene ni ne gleda , imam ja visinu al su mi noge premrsave.



milfače slike

Udata napaljena Milf-ica voli osjetiti mlade dečke Zivim u zgradi od 13 spratova. Imam 18 god, i nisam bas nesto u skoli. Volim da drkam moj golemi kurac na tatine porno casopise koje on drzi iza ves masine. Doslo je prolece i poceo sam da primecujem komsinicu sa 4. Ona je visoka duga plava kosa, sisata, malo dupe, smedje krupne oci. Jebi ga, udata je, ima 35 godina i kao sto rekoh ima ogromne sise. Sanjam je kako joj svrsavam po sisama, kako ih mesim, kako joj gnjuram glavom medju njih. Ne smeta mi sto ima muza, to me cak i uzbudjuje. Pomisao da kradem nesto sto nije moje. Ona mene ni ne gleda , imam ja visinu al su mi noge premrsave. Uh , sto volim kad je sretnem u liftu, a ona zadihana ide sa pijace , a sise joj vire iz dekoltea , onako oznojane. Ja sam kulturan , kazem dobar dan, a u mislima je lizem , grizem po sisama, guram joj 2 prsta u usta, drzim je za kosu a ona stenje, ne Miko , ne! Izasla je na 4. Uf ko ce iscekati 13. Jedno vece mama me poslala u podrum po krompir. U picku materinu , taman sam se zaigrao na Xboxu. Aj u kurac , otici cu , ni kljuc ne radi kako valja, jos ako sretnem onu opaljenu babu sa 2. Usao sam u nas box i tovario krompir. Cutim besno u mraku i radim svoj posao. Oooo pa to je pohotna plavusa sa 4-tog ide u svoj deo. Cutim samo i gledam je kroz resetke. Ooooo zaglavila se, ne moze da izvuce ruke. Cvili nemocno, misli da nema nikoga, zna da ne vredi da vice. Koprca se pokusava da izvuce ruke, gurnula ih kroz resetke od boxa i nema sad nazad. Kako nije znala da to ne sme da radi. Nagnuta je napred, ima roza helanke, usekle se u picu. Mrda se levo de…procitaj vise na.



Kako izgleda porod?
Pomozi mi da se prisetim. Moram da priznam da sam se malo uspavala i zapostavila ono što se zovi pravi zivot. Muž joj je omatorio i pravo je čudo kad mu se digne tuki. Al ona je prešla tu igricu. Moje iskustvo je takvo. Zasto djevojke u susjednim zemljama vode vise racuna o ishrani?

[Sexi grad|Online chat hrvatska|Erotske mastarije]






Oznake: sexy, matorke

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.