Upoznavanje sjemena i sjetve - Pronađi pratnju

subota , 02.02.2019.

PROGRAM










Dating Site: Upoznavanje sjemena i sjetve






Provjera stečenih radnih kompetencija obavlja se izvršavanjem jednog standardizovanog radnog zadatka. Zaštita i spasavanje bilja i biljnih proizvoda obuhvata: izbor najoptimalnijih sorti bilja i pravilan uzgoj; korišćenje zaštitnih sredstava u skladu sa standardima i normativima iz oblasti poljoprivrede, industrijske proizvodnje hrane i lijekova i stočarstva; pravilno sušenje, silažu i skladištenje sjemenskog bilja i gotovih proizvoda; zaštitu od požara i druge mjere kojima se obezbjeđuje zaštita... Tvrtka Monsanto ne preuzima odgovornost za takve informacije.



upoznavanje sjemena i sjetve

Ispitom se provjeravaju stečena teorijska znanja i radne kompetencije. Provjera savladanosti Programa vrši se polaganjem ispita provjere, koji se organizuje u prostorima i uslovima gdje se polaznik osposobljavao. Uslovi za upis u ovaj program su završena najmanje osnovna škola i posjedovanje ljekarskog uvjerenja o zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za rad.



upoznavanje sjemena i sjetve

PROGRAM - Zaštita i spasavanje bilja i biljnih proizvoda obuhvata: izbor najoptimalnijih sorti bilja i pravilan uzgoj; korišćenje zaštitnih sredstava u skladu sa standardima i normativima iz oblasti poljoprivrede, industrijske proizvodnje hrane i lijekova i stočarstva; pravilno sušenje, silažu i skladištenje sjemenskog bilja i gotovih proizvoda; zaštitu od požara i druge mjere kojima se obezbjeđuje zaštita...



upoznavanje sjemena i sjetve



Time Lapse Rast biljke graha
Uslovi za upis u ovaj program su završena najmanje osnovna škola i posjedovanje ljekarskog uvjerenja o zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za rad. Ovaj program traje ukupno 170 časova, od kojih 102 časa teorijske nastave i 68 časova praktične nastave. Također, trebamo uračunati klijavost 96% i čistoću sjemena 99%. Nakon novog izračuna, količina biljaka potrebna za planiranu sjetvu je 78. Program osposobljavanja za plasteničku proizvodnju sa utvrđenim ciljem, oblikom izvođenja Programa, trajanjem Programa i načinom provjere, kadrovskim, didaktičkim i prostornim uslovima za izvođenje Programa, uslovima za upis, napredovanjem i završetkom Programa, načinom evaluacije Programa i postignuća u učenju nalazi se u Prilogu ovog programa i čini njegov sastavni dio. Da bi se spriječili problemi tijekom sezone sjetve, sijačicu je potrebno dobro pripremiti i podesiti. Oblik izvođenja Programa Teoretski dio Programa realizuje se predavanjem u redovnoj nastavi, a praktični dio praktičnim radom. Ova stranica koristi kolačiće prve i treće strane za spremanje podataka na vašem računalu. Cilj Programa Cilj Programa je osposobljavanje polaznika za samostalan rad u plasteničkoj proizvodnji, upoznavanje polaznika sa osnovnim značajem i izvođenjem obrade zemljišta, upoznavanje povrtarskih kultura kod kojih se plod koristi u ishrani, način njihovog gajenja, kao i teorijski osnovi za primjenu u proizvodnji u zaštićenim prostorima, osposobljavanje polaznika za pripremu zaštićenog prostora za povrtarsku proizvodnju, osposobljavanje polaznika za izbor i pripremu zemljišta i supstrata u povrtarskoj proizvodnji, kao i primjenu đubriva, te shvatanje značaja kvalitetnog sjemena i ovladavanje osnovnim principima sjetve i sadnje u povrtarskoj proizvodnji. Po završetku Programa stiče se uvjerenje o osposobljenosti, koje ima snagu javne isprave.

[Online dating tips for introverts|Dating undyne|Dating times live]






Oznake: savjeti, za, sjetvu, kukuruza

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.