Brain pulse

srijeda, 12.09.2007.

Kruh nas svagdanji...


I stvarno nije ni važno što nikada nisam, a kako stvari stoje neću i dalje stati na skije. Pa, dovoljno je da sam tu gdje jesam, da se mogu 'doma' pohvaliti i uvrstiti se među sve one 'paune', ili kako je prije četvrt stoljeća Srđan Gojković, poznatiji po nadimku Gile rekao 'zlatne papagaje'. Hehehe, ma i dalje sam tu gdje jesam. Pa i Carica Janica je tu. Ovaj post i nije nesta nabolji, al kad malo bolje razmislim, bolje da čitate moje gluposti nego da pričate svoje.

…mirela…ljubavi…mirela…radosti...tako je nekada zavijao narkić Bare, pod pseudonimom Hali Gali Halid. I tim projektom se krajem osamdesetih htio narugati jednom od dva Halida (Muslimoviću ili Bešliću), mada prije će biti obadvojici. I mnogima, koji su to tada uspjeli ćuti, bilo je zanimljivo. Ta sprdnja na narodnjake.

A danas, petnaestak i nešto sitno godina nakon toga to je najveći estradni biznis. Čujem da se otvara i diskografska kuća za turbo folk na području Hrvatske. Pa, dugo smo i čekali. I opet, ja Vas pitam, je li to uvjet da uđemo u EU? Ili se vraćamo na Jugo-istočni Balkan? Kamo nam je zapravo i mjesto. A eto, i Brena će da nam ponovo zapjeva diljem 'lijepe naše'. Čačak , Čačak, šumadijki roken rol toje život moj i tvoj... oj, Moravo , oj…

Jebate, na kakvim stihovima su se ljudi obogatili. Ostavimo mi nju na miru.

Maloprije kažu na vijestima kako je u Sisku zidar Senad odlučio bombom rješavat svoje ljubavne jadi. Talent ubacio bivšoj curi u auto ručnu bombu, i zatvorio je u isti. Kako je uspjela preživjeti, sam Bog zna. A i on. I sada oboje leže u bolnici.

I misli on..'Senade, majmune, šta ti je to trebalo?!? Eto, i Brena će u Hrvatkoj nastupat, a tebe će za to vrijeme maziti neki ćelavac s kojim ćeš dijeliti čeliju'…

Misli ona... 'sad shvaćam one Bregine stihove -tako ti je mala moja kad ljubi bosanac.'

Ma, nemam ja ništa protiv bosanaca...Jer, da nema nama Muje, Hase, Fate i ostale raje s kim bi pravili šegu? Sami sa sobom ne bi sigurno. Nismo mi 'taki. A i mnogo volimo čevape, bureke, pite...a zna se tko je majstor u istima. Fata.

Da se ja još malo vratim na 'našeg' bosanca Senada. Otkud njemu ručna bomba? Murija se hvalila kako je u Konjšćinskoj (Dubrava-Zg) zaplijenila ogromne količine petardica , prskalica i ostalih pirotehničkih klincima zabranjenih igračkica. A što je sa ovim malo 'žeščim' napravicama? Očito toga još ima 'ko u priči. Što je najgore svima koji imaju nešto para a siguran sam da takve stvari i nisu nešto pretjerano skupe, dostupne su svakojake vrste oružja.

Toliko na našim dalekovidnicama lokalnog i državnog karaktera ima nekih fešn emisija, pa ova moda, pa ovaj đir i sve neke emisijice tipa šta je 'in' . Znam da se za takve novine govorilo da je to žuta štampa, al kako se kaže kad je to na teve? Žuta televizija?? I svi neki samo prozvani modni dizajneri i fešn gurui nama govore šta i kako bi se trebalo obući. A nitko ne obraća pažnju na dvije najosnovnije i obavezne stvari koji svaki hrvat drži do sebe mora imati pri izlasku iz kuće, a pogotovo onom 'noćnom'.

Kao prvo mobitel. Bez njega mnogi se danas osjećaju kao bez glave. Kao da nikada nisu ni živjeli bez te napravice. I nisam baš imao prilike čuti koji je model trenutno naj 'in' , koliko milijuna, trilijuna nekih tamo piksela ima njegova super ultra moderna kamera, a o količinama filmova i igrica koji se nalaze u njemu da i ne govorim. A i sam dizajn i boja je jako bitna. Jer, ako nam slučajno ne paše uz boju cipelica ili očiju, onda smo uzalud potrošili tih nekin nekoliko tisuća nečega (kuna, eura, kalorija...).

A kao drugi bitan detalj kod izlaska, a možda i naj bitniji je vatreno oružje. I nitko da nam objasni kakav pištolj, pušku, zolju ili oklopno vozilo bi trebao imati svaki 'rvat koji drži do sebe. A kako ima kako u svijetu tako i kod nas sve više te gay populacije (čitaj pedera) tako mislim da bi i prodaja onih pištolja na vodu bila dosta dobra.

Mislim, dakle jesam. Ma, nisam.

12.09.2007. u 05:42 • 0 KomentaraPrint#

subota, 01.09.2007.

ČITAJ BOJU RIJEČI NA GLAS!

CRVENA, PLAVA, ŽUTA, CRVENA,ZELENA
party

01.09.2007. u 01:19 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Srpanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (8)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

____________________

Eurosmijeh
Supermama
Rahatli
hit counter





IZDVOJENO

Dijagnoza ipak vazna
P.S
Hipokratovi krivokletnici
Zenski Brain Pulse!
Kad bi bio bijelo dugme
Muske tajne
Idemo dalje
Što je to F.52
Ekološke sitnice
Svinjokolja-uputstva
Inati se slavonija
Petak - 13