Razmjenjujem se..

subota, 29.03.2008.

Javljajte se i dalje...Novosti

Evo javilo se par cura za Tokio Hotel i Us5...Podsjećam sve fanove Britney,Lindsay,Fergie,Nicole Scherzinger,LaFee,Avril,Rihanne,Tokio Hotela,Us5 da se jave.Imam zaista puno članaka,postera i fan kartica jer dugo kupujem njemačke časopise.Evo kratak pregled svega što imam.
Tokio Hotel:
O njima definitivno imam najviše.25 članaka(ona veća,od 2-3,a neki i 4 stranice),10-ak manjih članaka(od pola stranice i manje),test poznavanja Tokio Hotela od 3 stranice,4 A4 postera,12 malo većih postera(oni na dvije stranice,tu ima nešto novijih,ali i onih starijih),3 giga postera i jedan veeeliki poster koji se sastoji od 4 dijela(svaki je veličine megapostera),tetovaže,autogram karte grupe i fan kartice svih članova i grupe.

Us5
15 članaka(od 2,3 i 4 stranice,stari,iz doba dok je Mikel bio u grupi),8 postera A4 i onih od dvije strane,10-ak manjih članaka,1 megaposter,1 gigaposter,autogramkarte,fan kartice,tetovaža.Sve je iz doba dok je Mikel bio u grupi.

Britney
26 manjih članaka(pola stranice i manje,uključuje i neke iz doba kad je imala 22 i 23 godine),7 članaka od jedne i dvije stranice,2 postera od dvije strane,jedan članak od 4 strane(iz engleskog Ok-a). Većina je iz njemačkog Brava i engleskog Ok-a(to nije kao naš hrvatski časopis za teenagere već onako tipa Storyja).

Imam još dosta toga o drugim zvijezdama i o tome u drugom postu. Ako se neko zainteresira za npr. Avril,Rihannu ili neku drugu zijezdu koja nije opisana u postu ja ću mu opisati sve što imam. Javljajte se....I JOŠ JEDNOM:SVE ČLANKE I POSTERE MIJENJAM ZA BILO ŠTO O SHAKIRI!

- 18:03 - Komentari (56) - Isprintaj - #

subota, 22.03.2008.

Change

Ey ljudi!
Ne oglašavam baš blog pa se nije javilo puno ljudi.Samo je par zainteresiranih za Tokio Hotel članke i postere.Podsjećam,nek se jave fanovi Us5,Britney,Lindsay,Fergie,Nicole,LaFee,Kylie koji imaju nešto o Shakiri.Očekujem vas.Pozz

- 14:25 - Komentari (13) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.03.2008.

Prvi post...Rules of the blog

Hey svima!
Imam puno članaka i postera raznih zvijezda i odlučila sam se toga riješiti i razmijeniti se s nekim. Najviše imam o Tokio Hotelu (na hrvatskome i njemačkome),Britney(na hrvatskom,engleskom,njemačkom),Lindsay(hrvatski,njemački,talijanski),Nicole Scherzinger(hrvatski,njemački),Fergie(hrvatski,njemački). Fotoaparat mi trenutno ne valja pa ne mogu slikat sve to. U komentarima mi javite što vas zanima pa ćemo se dogovoriti. Ja sad skupljam sve o Shakiri i dajem vam što želite(od gore navedenog) za neki njen članak ili poster.Molim vas da mi u komentarima ostavite MSN ako ga imate (može i e-mail) da se lakše dogovorimo. Ako se netko od vas,recimo,želi mijenjati i traži sve o Britney,ja ću mu opisati sve članke koje imam da ne bude zabune. Eto,to je sve za sada...Pozz

- 17:40 - Komentari (15) - Isprintaj - #