O Travama I Kuhanom Zecu

nedjelja, 26.04.2009.

Prenga

dokazali smo da bog postoji, i to jednom veoma jednostavnom (ali zato izrazito egzaktnom) sentencijom: "jebe nas u zdrav mozak." savršenstvo. dakle, nije potrebno ponovno objašnjavati prirodu nepisanja, to mi je očito u krvi. lijenost, nerad.

danas će biti riječi o Prengi. ako mislite da je uvod bezvezan, varate se, jer je on prijeko potrebna formalnost da bi vas se koliko-toliko spremne uvelo u daljnje razmatranje fenomena Prenge.

dakle, godina je 7001., mjesto radnje je pokrajina danas poznata kao "margina čovječanstva". točan datum je nebitan (bitno je znati da je vrijeme radnje otprilike dva tjedna prije sudnjeg dana). ja i gospodin P (koji smo, naravno živi, i koji smo, naravno, svo to vrijeme proveli nesmetano razmišljajući i uzdižući se do još nedosegnutih intelektualnih razina), igrali smo se tog dana čovječe ne ljuti se negdje oko mohokusa. i, gle čuda, objavio nam se bog u obliku goručeg katamarana, i uvalio nam upute za izgradnju Prenge. ne doslovno. bog se zapravo javio gospodinu P, koji je kasnije meni izdiktirao upute za izradu nacrta, pa sam prionuo na posao. izgradili smo je za nekoliko sati, bez gotovo ikakvih problema.

dakle, Prenga, danas znana kao "Prenga", je sprava za mučenje originalno osmišljena u božjoj glavi. smišljena je u krajnjoj žurbi, a jedina svrha joj je nasilno pokrstiti sve svjetske pogane u cilju da se popuni kvota u raju za ovaj broj časopisa "čovječanstvo" (jer je većina ljudi do tada već bila u paklu, pa bi s dolaskom sudnjeg dana raj krajnje nepravedno izgubio partiju šaha u kojoj je cilj imati što više pijuna muahahahahaa!).

radna definicija Prenge mogla bi se svesti na jednostavan opis: sprava za umetanje igraćih karata u rektum (prema kazivanju gospodina P). definicija je i više nego jasna; takvom nagovoru na ulazak u raj nemoguće se oduprjeti.. doduše, bilo je onih koji se nisu morali susretati sa razornom snagom Prenginih točaka jer su se sami na spomen mučenja Prengom gurnuli duboko u rektum sustava koji je tražio pokoru i priznanje grijeha u zamjenu za vječni život.. ah, nostalgija. + be merry

26.04.2009. u 22:54 • 9 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari hoću?neću!

Opis bloga

Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi

Petar
Andrija
Dario
Tomi

Fuck My Life
Pointless Sites
Kreepy Kat
Rhäticus