O Travama I Kuhanom Zecu

nedjelja, 17.06.2007.

Hamoorabi

evo dakle, dobar dan! kompjutor i ja već dugo nismo ovako seksualno zajedno sjedili irazgovarali, jer sam imao više drugih stvari na grbači koje su me spriječavale da se odvažim na takav glomazan pothvat kakav je pisanje posta.. evo dakle, ideja o sljedećoj prispodobi došla je iz lampave gubice jednog odmetnika poznatog kao "Rajter 1. Stariji". pošto je on veoma duševno rastrojen i perverzan, priča, dakako, govori o masturbaciji. pa uživajte.

..početkom šesnaestog stoljeća prije nove ere gospodar svemira bijaše korpulentan padavičar simboličnog imena Uglomi. ime je dobio od susjedove kćeri kad mu je bilo šest godina, jer se neprestano skrivao po uglovima. sa trideset je preuzeo tron od svojeg malo-manje-korpulentnog oca (čije ime, normalno, nećemo spominjati jer ono nema važnost za ovu priču), i dobio prestižnu titulu gospodara svemira. sa gnušanjem je promatrao sve vrste bića koje su mu pokorno služile, ali od svih je najviše mrzio zemljane. nazivali su se još i ljudi (jer su kao mali užasno kričavi, puštaju glasove, smrde i jebu u zdrav mozak). uzalud je tražio način kako da ih se riješi, i tražio je i tražio nekoliko godina. i sinulo mu je. "hajdemo raznesti taj prokleti planet na sedam komada, i uzeti mu svu čast!" rekao je odjednom Uglomi. svi prisutni su zinuli, jer je raznesenje planeta na sedam komada značilo najveće obeščašćenje kojeg je jedna vrsta mogla iskusiti u cijeloj svojoj povijesti.. i tako krenuše oni na svojih 47.5 brodova prema zemlji. srećom, zemljani su imali sreće. vladar je u to vrijeme bio skrupulozni Master Bator. on je prakticirao čudan način zadovoljavanja ljudi, koji je ljude zadovoljavao do te mjere da su svi činili stvari koje su bile božanstvene, pa su tako s vremenom i poprimili božanske moći. taj su način kasnije povjesničari nazvali "masturbiranje", jer je usmena predaja glumila pokvareni telefon, a knjige iz doba Mastera Batora su spaljene i uništene u kasnijim inkasatorskim pohodima. no dakle, Master Bator je, pogađate već, predvidio napad, odmah zadovoljio ljude, i oni su svojim moćima poslali gospodara svemira i njegove jatake u paramparčad.. i evo, sad svi znate da koristite krivi naziv, nije masturbiranje spasilo svijet, nego master-bator-iranje! svi bi mu se trebali klanjati, i nuditi na ulici za šaku riže, iako je mrtav već dugi niz godina.

..priča vam se možda sviđa, možda ne, mene boli ona stvar (ona koja je na glavi i kroz koju se čuje i kroz koju u mozak dođe kukac pa nam ga popapa). ovaj post je ujedno i jubilarni petnaesti post, čestitajte mi svi, molim. uskoro će i post na todorsu. i na cimexu. i ostale pičke materine. a Tomi je ambiciozan, i on je stekao titulu witty-lorda sa štakama, i ovom prilikom smatram da bi ga morao pozdraviti drugačije nego inače, uzvišenije.. bolje.. boženskije.. prikladnije.. e pa Tomi: Sieg Heil! a i svima vama ostalima šaljem seksualne slinave pozdrave. do slušanja!(+be merry)

17.06.2007. u 17:36 • 11 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari hoću?neću!

Opis bloga

Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi

Petar
Andrija
Dario
Tomi

Fuck My Life
Pointless Sites
Kreepy Kat
Rhäticus