<body> x . yoU aRe the onLy tHing I neeD . x <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>


Da/Ne

By: xTamy

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Molimo vas, pomozite Zeki.!.!.!
( _/)
(O.o)
( >< )
Ovo je Gothik - Sado - Mazo
Zeko. Kopirajte ga na svoj blog
i tako mu pomozite na
njegovom putu do World
Domination.!!!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nek se cujE neK sE zna.
Nek viOri zastaVa.
Neka nikO ne diRa u mOi maLi diO svemiRa.


*
'Cause yOu keEp mE cOming baCk foR moRe.
And I feEl a littLe betteR tHan I did befoRe.
And if I neveR seE youR face agaIn, I dOn't minD.
'Cause we've gOt mucH furtheR tHan I thouGht we'D get tOnight.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

laDy hiPPie ^^.

uviEk sRetna.
pa mI nEmoite pOkvaRit to rasPolozenjE neKim tuPavim komentaRima.
i bi sE mOgo ostavIt jeDan kOmentaR.?
a ne petstO.
nDa.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

dOn't wanNa gRow uP ^^.

mamIna maZa.
maLa cuRica.
raZmaZena.
emOcionalna.
zaljuBljena.
hiPPievsko ponasanjE.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

njegOva maLa ^^.

maLa cuRica kOa je uviEk zaljuBljena.uviEk sRetna.umisljEna.poneKad depResivna.nevoLi biTi tuzNa.kaDa voLi onDa voLi svim svOim sRcem. <3
oBozava svOe pRijatelje.luDa je za skeiteRima.vOli jeDnog skeiteRa.vOli sLusati rOck i tecHno.vOli emaCe.vOli heLLo kiTTy.vOli tOckice.oBozava biTi njegOva maLa. <3

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


petak, 27.06.2008.
x . I wanNa danCe witH someboDy . witH someboDy whO lovEs me . x

HiHi.Aime.Skola zavrsila.
Mda.Jos pred tjedan dana.Al svejedno.Ja jos nemogu vjerovat.Mi svi plakali i bili smrcavi .. Al o tome kasnie.
E dd.Kod nas bili austrijanci.Onai zadnji tjedan.Isli su na neke izlete i u BaŠku.Ja sam se ko fol upisala na neku radionicu iz eng-a al nisam ni isla.Ljepo ja bila cieli tjedan sa Dodoiicom i Ninom.Ma bas nam je bilo fora.Lol.
Ma sve je bilo super i kul.Samo sta ja neam decka pa to nie super i kul.A ostale cure imaju.D.Oke.Ne sve.Al svejedno .. A austrijanci ..
Fora ljudi.Decki su slatki mali emaci.Al ono totalno slatki al bome i totalno mali.Lol.
Al nisu pravi emaci.Emo punk stil a inace su skeiteri.Joj.Ma totalno su slatki.
Cure sam upoznala odmah dan iza dolaska [.u nedjelju smo svi zajedno isli do opatije.] , a decke .. Njih sam samo vidala.Nemos ti doc do njih.
I onda sam u meduvremenu upoznala i Dorisinog decka.Dd.Dodoiica moa ima decka :)
Totalno su cjatki.Imam sliku , al nie bas za javnost.Lol.
I nda sam srela svoja dva najdraza decka Denisa i Rikya.Totalno su mi falili.Neznam kako cu bez njih cielo ljeto.Riky mi ide na Pag , a Denis .. Negdje.Al ne cielo ljeto.Ma vidit cemo se mi jos.
I onda sam se nakon tih dugih tjedan dana vidjela sa Andreom i nas dvie krenule zajedno u skolu na onu mini oprostajku.Opet sam vidjela svoe cure i super super razrednika PeŠuta.E da :)
Imali mi tu mini oprostajku , krenuli prema izlazu i samo suze krenule.Pa nasa nam Gabi odlazi :(
Al smo se opet vidjele jer smo se popodne nasle u Opatiji.I tu bili neki skeiteri.Jummi.Lol.
U subotu smo Adriica i ja bile na moru sa moim bratom i njegovom curom.D .. Al nismo bili zajedno. Samo smo dosli i otisli zajedno.Adry i j abile u Iki i vidjele Nikolu i TonČija i jos neke tm , a ljubavnici su tm nes bili u IciČima.
I onda smo u nedjelju opet malo do Ike , nas dvie , bez ljubavnika , sa Doris.Vidjele mi BaliĆa i tk jos neke.
Ponedjeljak je proso pomalo bzvz.Kauc mi pravio drustvo.Al je u utorak bilo fora.moe cure , Adriana , Ani , Stela , Kate isle do Kostrene pa isla i ja s njima.Skuhale se u desetki al oke je proslo.Bilo pola Drenove.Lol.
Al je Kostrena jedno veliko nista prema Iki.
Ika rula.!
I onda smo u srijedu opet malo do Ike , Adry , Ani , Dodoiica i ja.I onda je oko 7 ili 7,30 do nas doso DeliĆ pa smo ko fol nes skakali .. Ma bilo je super.I onda smo u cetvrtak opet malo do Ike.I opet Adry i Dodo i ja.I onda je do nas opet doso DeliĆ , skako na svoi luftic.Lol budale.Pa mu je doso ButkoviĆ.Pa su oni dvoje negdje put IciĆa.Al je naam isto ilo bas fora.Nes malo skakale i tk.Samo nam je ovo bio zadnji zajednicki odlazak u Iku za sad.Adriana odlazi u BudimpeŠtu i bit ce tm sve do sljedece subote , a Dodoiica sljedeci petak odlazi u Dalmaciu i vraca se tek negdje sredinom ili krajem 8.mj-a.Pa sta cu ja bez nje cijelo ljeto.Smrc.Al oke.Imam svoju Adriicu i svoju Kockicu.
Ljubim do sljedeceg puta.Baj baj.***
ToČkiica.
Image Hosted by ImageShack.us



petak, 13.06.2008.
x . put youR hanDs in thE aiR . we'Re gOne fLy in the nigHt . listEn tO my voiCe anD jumP . x

Oopa.Pa ja pisem post.Nda.Konacno.Sad ide po jedan post mjesecno.
Mne.Nego nisam mogla bas jer kako je bio kraj .. Al je sad konacno gotovo.Daa.Slobodni smo.Tj ja jos nisam potpuno potpuno .. Al budem bila sljedeci tjedan totalno potpuno. :)
Pa da sad pocnem .. Novoga bas nista posebno nie bilo osim da sam se pomirila sa svojim deckima i ne zezaju bas vise onako.Znaju rec u "zezanciji".Da.To je njima zezancija.Ma budale.I onda sam neki dan srela Iru kad sam sa Gendom isla u skolu.
Ciiaoo Ira.! :)
I bili smo ovaj utorak u PoreČu.Ddd.U kako je bilo kul.Samo sta bas nisam bila naspavana [.jer je meni 6 sati prepremalo spavanja.] , al je sve u svemu bilo super.Mislim .. Kupila sam si novi badic na tockice i onda sam bas super izgledala na plazi.Lol.Ma Adriica i ja.Joj dd.Lol.
Ma i u busu je bilo predobro.Iako nismo bili sa nasim bekavcima nego sa akavcima , i iako mi je falila Dodoiica .. Prezivjela sam i bilo je super.Ja sam sjedila sa Gabi i tm smo svasta slikale ko neke ludjakinje .. Pa smo isli u Baradine , u onu rupu.Skoro pa sam rikla [.inace se bojim visine , a one su stepk ful strme tk da .. .]
I onda sam si tm ljepo kupila tri mini bedjica.Jedan na Nirvanu [.tj Cobaina.] , drugi na Gunse , i treci onk znak peace.I onda smo isli u Plavu Lagunu na kupanje.
Bilo je takoder prepredobro.Sprzili se malo na pijesku dok smo igral odbojku , vidjeli Mirelu iz trece sezone BB-a i onda malo popricali , rashladili se u moru , skakali , zezali se .. Ma sve je bilo super.Samo sta su na kratko vrijeme meduze stopirale zabavu.Nda.Ova me budala od Robia gurnula sa mola i onda mi kaze "meduze.meduze" .Ma joj bjezi.
Sve je u svemu bilo super.
Samo sta smo se morali presvlaciti tm gore iza stabala , al je iza toga doso ona jedna prekrasna kuglica jagode.Jummi.Lol.
Krenuli mi ljepo nazad u Rijeku .. U busu je bilo predobro .. Akavci potjerali nase decke iz zadnjeg reda pa smo se onda svi nagurali tm u tai zadnji dio .. Dosli doma prepeceni [.jos me i sad peku ramena.] i tk.
Sutra dolaze austrijanci.Ja rijesila matematiku.Lol.I tk.Dosta je za sad.
Ljubim sve a pogotovo Adriicu i Dodoiicu i Denisa i Josipa i Gabi [.koa nam odlazi ove godine.smjc.smjc.] i Ani i Gendu i Katu i Stelu i Dunjicu i sve sve vas.
Baj baj.***



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>