Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razmazeno5deriste

Marketing

x . I wanNa danCe witH someboDy . witH someboDy whO lovEs me . x

HiHi.Aime.Skola zavrsila.
Mda.Jos pred tjedan dana.Al svejedno.Ja jos nemogu vjerovat.Mi svi plakali i bili smrcavi .. Al o tome kasnie.
E dd.Kod nas bili austrijanci.Onai zadnji tjedan.Isli su na neke izlete i u BaŠku.Ja sam se ko fol upisala na neku radionicu iz eng-a al nisam ni isla.Ljepo ja bila cieli tjedan sa Dodoiicom i Ninom.Ma bas nam je bilo fora.Lol.
Ma sve je bilo super i kul.Samo sta ja neam decka pa to nie super i kul.A ostale cure imaju.D.Oke.Ne sve.Al svejedno .. A austrijanci ..
Fora ljudi.Decki su slatki mali emaci.Al ono totalno slatki al bome i totalno mali.Lol.
Al nisu pravi emaci.Emo punk stil a inace su skeiteri.Joj.Ma totalno su slatki.
Cure sam upoznala odmah dan iza dolaska [.u nedjelju smo svi zajedno isli do opatije.] , a decke .. Njih sam samo vidala.Nemos ti doc do njih.
I onda sam u meduvremenu upoznala i Dorisinog decka.Dd.Dodoiica moa ima decka :)
Totalno su cjatki.Imam sliku , al nie bas za javnost.Lol.
I nda sam srela svoja dva najdraza decka Denisa i Rikya.Totalno su mi falili.Neznam kako cu bez njih cielo ljeto.Riky mi ide na Pag , a Denis .. Negdje.Al ne cielo ljeto.Ma vidit cemo se mi jos.
I onda sam se nakon tih dugih tjedan dana vidjela sa Andreom i nas dvie krenule zajedno u skolu na onu mini oprostajku.Opet sam vidjela svoe cure i super super razrednika PeŠuta.E da :)
Imali mi tu mini oprostajku , krenuli prema izlazu i samo suze krenule.Pa nasa nam Gabi odlazi :(
Al smo se opet vidjele jer smo se popodne nasle u Opatiji.I tu bili neki skeiteri.Jummi.Lol.
U subotu smo Adriica i ja bile na moru sa moim bratom i njegovom curom.D .. Al nismo bili zajedno. Samo smo dosli i otisli zajedno.Adry i j abile u Iki i vidjele Nikolu i TonČija i jos neke tm , a ljubavnici su tm nes bili u IciČima.
I onda smo u nedjelju opet malo do Ike , nas dvie , bez ljubavnika , sa Doris.Vidjele mi BaliĆa i tk jos neke.
Ponedjeljak je proso pomalo bzvz.Kauc mi pravio drustvo.Al je u utorak bilo fora.moe cure , Adriana , Ani , Stela , Kate isle do Kostrene pa isla i ja s njima.Skuhale se u desetki al oke je proslo.Bilo pola Drenove.Lol.
Al je Kostrena jedno veliko nista prema Iki.
Ika rula.!
I onda smo u srijedu opet malo do Ike , Adry , Ani , Dodoiica i ja.I onda je oko 7 ili 7,30 do nas doso DeliĆ pa smo ko fol nes skakali .. Ma bilo je super.I onda smo u cetvrtak opet malo do Ike.I opet Adry i Dodo i ja.I onda je do nas opet doso DeliĆ , skako na svoi luftic.Lol budale.Pa mu je doso ButkoviĆ.Pa su oni dvoje negdje put IciĆa.Al je naam isto ilo bas fora.Nes malo skakale i tk.Samo nam je ovo bio zadnji zajednicki odlazak u Iku za sad.Adriana odlazi u BudimpeŠtu i bit ce tm sve do sljedece subote , a Dodoiica sljedeci petak odlazi u Dalmaciu i vraca se tek negdje sredinom ili krajem 8.mj-a.Pa sta cu ja bez nje cijelo ljeto.Smrc.Al oke.Imam svoju Adriicu i svoju Kockicu.
Ljubim do sljedeceg puta.Baj baj.***
ToČkiica.
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 27.06.2008. u 21:12 sati.