Kako upoznati muskarca za brak - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 24.12.2018.

Upoznavanje radi braka










Click here: Kako upoznati muskarca za brak






Razmišljam da li me loži ili stvarno nema pojma. Podataka o tome koliko samaca živi u Hrvatskoj nema, a procjene govore da bi ih moglo biti i oko 700 tisuća, a od toga do 200 tisuća u Zagrebu, iako se taj broj stalno mijenja.



kako upoznati muskarca za brak

Horx predviđa da će sljedećih godina biti sve manje brakova, da će se broj samaca povećati čak 30 posto, a može se očekivati i porast majčinskih domaćinstava i parova istoga spola. Samci u Hrvatskoj svoj status smatraju privremenim, iako im je danas, zbog prezaposlenosti, ali i neodgovarajućih mjesta na kojima se mogu upoznati, teže nego ikada naći srodnu dušu.



kako upoznati muskarca za brak

Nauka zna kada ćete upoznati srodnu dušu! - Vježbajte Tjelovježba nije samo važna za dobar izgled, već i za dobru kondiciju, ali i dobro raspoloženje. Može i na Viber.



kako upoznati muskarca za brak

Bokić, ja sam Jasna i imam 40 godina. Po zanimanju sam konobarica, ali sam trenutno bez posla. Odlučila sam se pronaći nekog putem interneta, jer svi ovi muškarci koje poznajem uživo nisu za mene. Do sada se nisam udala, jer valjda nije bilo suđeno. Takođe, nemam djece, jer nisam nikad imala ozbiljnu vezu. Sve neke avanture i avanturice, a nikako da naletim na pravog frajera, koji bi me odveo pred oltar. Živim u mom stanu sama, takođe imam nekoliko kvadrata vrta u mom vlasništvu, pošto sam trenutno bez posla, snalazim se kako znam da bih preživjela. Zaista mi je dosta konobarenja i neprespavanih noći i dočekivati zoru s pojedinim pijandurama, koje uopće nemaju respekt, niti imaju obzira da ja ne mogu za istu plaću raditi do zore, a radno vrijeme mi je do ponoći. Taj posao neću nikada više raditi, jer sam sita svega u vezi toga. Nadam se da ću upoznati nekog frajera, koji će mi pružiti svu pažnju i dati mi sigurnost za nastavak života. Ako smatraš da sam osoba sa kojom bi mogao živjeti i početi nešto iz početka, slobodno se javi ovdje i ja ću pažljivo pročitati tvoj komentar, pa ako skužim da si okej za mene, 100% ću ti se javiti i ostaviti moj broj da se dogovorimo. Svaka neovlaštena upotreba sadržaja sa ovih stranica može predstavljati povredu Zakona o autorskim pravima. Posjetiteljima stranica nije dozvoljeno kopiranje teksta i pohranjivanje-spremanje u vlastito računalo. Nije dozvoljeno mijenjati, distribuirati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati informaciju i fotografiju objavljenu na ovim stranicama bez odobrenja vlasnika, kao i bez navođenja izvora i autora teksta i fotografija. Dozvoljeno je podijeliti bilo koji članak sa ove web stranice. Podijeliti na društvenim mrežama, putem e-maila i slično. Naučite razliku između podijeliti i kopirati-zalijepiti-ukrasti-spremiti u vaše vlastito računalo ili vašu web stranicu.



CHAT DOPISIVANJE I UPOZNAVANJE ONLINE
Koji voli more, prirodu i sve lepe trenutke koji nas okružuju u svetu ljubavi. Bolje je biti siguran, nego poslije žaliti. Ti muškarci su hrabri, zgodni i jedva čekaju da se maknu od toliko dečki i upoznaju neku djevojku. Ali ne trazim onu koja cesto menja partnere! Ako mu je novac važniji od vas, on će vas gurati na dno hrpe, dok ne postanete njegov zadnji prioritet Jedna je stvar, ako vam on ne može priuštiti ono što želite, a druga stvar je ako ima novca, ali vam ne želi kupiti niti sendvič. Iskreno prvi na listi je čini mi se i najrealaniji. Ona je lepa i posebna devojka, i upravo se zaposlila u prodavnici. To je trajalo godinama, zajedno smo živjeli i vjenčanje jednog dana se podrazumijevalo se. Objavio je i knjige Izvini, ali ti si moja ljubav, Izvini, ali hoćeš li da se udaš za mene?

[Licni oglasi u bosni i hercegovini|Zaraditi preko interneta|Dodirni mi kolena tekst severina]






Oznake: upoznavanje, za, brak

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.