Top 3 filma koje morate pogledati!

petak , 20.10.2017.

Bok svima, ovdje Ivana wave
Napokon je došao i petak, počinje vikend kada se barem na tren možemo odmoriti od škole i posla.
Isto tako ovo je idealna prilika za pogledati poneki dobar film.
U ovom postu ću vam pokazati 3 filma koji su mene posebice oduševili.
Filmove možete pogledati OVDJE

THE MAZE RUNNER SERIES / LABIRINT

Ovo je zasigurno moj najdraži film odnosno serija filmova koja se zove Labirint. Labirint je akcijski triler znanstvene fantastike koji je snimljen po istoimenim romanima James Dashnera.Labirint se sastoji od trenutno 2 filma dok treći izlazi u siječnju 2018.godine.
Dakle to su : The Maze Runner / Labirint:Nemogući bijeg , The Scorch Trials te 3.dio koji će se zvati The Death Cure / Lijek smrti.U filmu se radi da mladić Thomas dolazi na takozvanu poljanu okruženu zidovima u kojima se zapravo nalazi Labirint.Kada je došao ugledao je i ostale mladiće koji ondje žive 2 do 3 godine. Thomas zbunjen i zaprepašten nastoji pronaći izlaz iz Labirinta u želji da sazna tko ih je ovdje smjestio. No to neće biti tako lako jer je Labirint prepun opasnosti kao što su žalopojke te će se Thomas morati suočiti s istinom da će njegovi najdraži umrijeti. Glavnu uloga dječaka Thomasa igra Dylan O'Brien, ulogu trkača Minha koji je sarkastičan igra Ki Hong Lee te ulogu mog najdražeg lika koji će nažalost umrijeti u 3.djelu Newt igra Thomas-Brodie Sangster.Ova tri lika te isto tako glumca su poznata i kao Golden Trio.


KLIK ZA TRAILER

THE HUNGER GAMES SERIES / IGRE GLADI

Igre Gladi je isto mješavina znanstvene fantastike, drame, akcije i svačeg nečeg. Serija filmova se sastoji od 4 djela a to su: The Hunger Games / Igre gladi , THG: Catching Fire / Igre gladi: Plamen , THG:Mockingjay part 1 / Igre gladi: Šojka rugalica 1.dio te THG:Mockingjay part 2 / Igre Gladi: Šojka rugalica 2.dio. U filmu se radi da mlada djevojka Katniss Everdeen voluntira umjesto svoje sestre Prim za strašno "natjecanje" koje se održava svake godine a zove se Igre Gladi. U tom događaju izvlači se po dvoje mladih iz svakog okruga(12) te oni nastupaju i predstavljaju svoj okrug. Od njih 24-ero preživi samo jedno odnosno dvoje.Katniss je uspjela no ni sama nije znala da će postati vođa revolucije protiv Kapitola i predsjednika Snowa. U tome svemu pomaže joj njezin najdraži prijatelj ujedno i moj najdraži lik Gale te izvučeni Peeta.Film je tužan ali je jedan od najboljih ikad snimljenih.Ulogu Katniss igra Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth utjelovljuje Gale Hawthorna te Josh Hutcherson ima ulogu Peete Mellarka.


KLIK ZA TRAILER

PERCY JACKSON SERIES / PERCY JACKSON

Percy Jackson je američki film koji govori o dječaku imena Percy Jackson. Ovaj film je mješavina grčke mitologije i stvarnog svijeta koji i nas same okružuje. Serija filmova trenutno ima dva djela a to su Percy Jackson & Olimpijci: Kradljivac gromova te Percy Jackson: More čudovišta.Percy Jackson naizgled sasvim običan tinejdžer koji ide u školu i obavlja te živi kao i svi ostali jednog dana otkriva da je polubog te sin grčkog boga Posejdona. Njegova zadaća je spriječiti rat između bogova jer ako to ne uspije moglo bi završiti kobno za sve. Percy Jackson je inače jedan od mojih najdražih likova.Ovaj film ima odličnu glazbu.Jedna od njih je Take me away te To feel alive. Ulogu Percyja igra Logan Lerman. Ostali važni likovi jesu Alexandra Daddario kao Annabeth Chase te Grover Underwood kojeg tumači Brandon Jackson.


KLIK ZA TRAILER

To bi bilo sve od mene za ovaj post.
Vidimo se u sljedećem.
Ivana.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.