Top 3 serije koje morate pogledati

četvrtak , 12.10.2017.

Bok svima wave
Ovdje Ivana i danas ću vam predložiti 3 serije koje su po meni najbolje i koje vrijedi pogledati.
Sve serije su dostupne za gledanje na online stranici SerijeSad , pa ako vam se neka/neke posebno svide možete ih pogledati ondje.

1.THE WALKING DEAD
The Walking Dead je moja najdraža serija i oposjednuta sam njome tako da sam cijela podneva ljeta provela gledajući je.
Radi se o policajcu Rick Grimesu koji se nakon dobivenog metka budi u bolnici koja je nekim čudom cijela razbacana i puna zaraženih ljudi koji su se pretvorili u walkere. Walkeri su nalik na zombije kojima je jedina briga glad koji utažavaju tako da pojedu ljude koji nakon ugriza ili ogrebotina postaju walkeri. Rick je uspio izaći iz opustošene bolnice te je uspio pronaći svoju obitelj i prijatelje, no pred njim ali i ostalim važnim likovima Maggie, Glenn , Carol , Carl i Daryl je puno prepreka kao što je i smrt njihovih najbližih i obitelji. Serija ima 7 sezona , uskoro 8 te svaka epizoda traje oko 45 minuta a pojedine i sat do 2 sata.

NEŠTO VIŠE O SERIJI



2.SHADOWHUNTERS
Shadowhunters je odlična serija koja ima odlične vizualne efekte i glazbu. U seriji se radi da Clary Fray , na izged sasvim normalna djevojka koja se bavi slikanjem otkriva da pripada shadowhuntersima , odnosno tragačima sjene čija je glavna zadaća čuvati se od demona, kako i sebe tako i grad i prijatelje. Osim ovoga Clary otkriva puno toga,njena majka je nekoć isto bila jedna od tragača sjene, njezin najbolji prijatelj se pretvorio u vampira a najogri neprijatelj tragača sjene je Claryn otac Valentine. Serija je odlična i preporučujem ju pogledati.

NEŠTO VIŠE O SERIJI



3.TEEN WOLF
Teen Wolf je još jedna u nizu odličnih serija. Ova serija ima tako odličnu tematsku pjesmu ali koliko je ta pjesma odlična toliko je i sama serija tužna posebice kada jedan od glavnih likova umre. Scott McCall otkriva da je ustvari vukodlak te se nakon toga njegov život u potpunosti promjeni jer dovodi u opasnost i sebe ali i svoje prijatelje koji su postali svjesni toga. Serija je jako napeta i definitivno ju trebate pogledati.

NEŠTO VIŠE O SERIJI



To bi bilo sve od mene za danas, lijep pozdrav thumbup

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.