Što kada vam nedostaje inspiracije

srijeda , 11.10.2017.

Pozdrav svima wave
Ovdje Ivana i danas ću vam pokušati pomoći sa nekoliko savjeta.Kao što se vidi u naslovu naša današnja tema je inspiracija odnosno nedostatak informacije i što učiniti po tom pitanju.

PINTEREST
Pinterest je jedna od društvenih mreža na koju se mogu objavljivati slike vezane za raznu temu. Te slike mogu ali i ne moraju biti pokrijepljene linkom kako bi ste mogli i pročitati nešto vezano za tu temu. Ukoliko vam je dosadno jednostavno instalirajte ovu mobilnu aplikaciju ili ju možete posjetiti putem računala/laptopa. Dakle upišite što god vas zanima ili za što ste zainteresirani. Primjerice zanima li vas moda upišite riječ fashion u pinterest tražilicu i za čas možete dobiti ideju što obući ili čak ako ste dovoljno hrabri kreirati svoju vlastitu odjeću. Pinterest vam omogućuje kreiranje boardsa gdje možete spremiti svoje ideje.

KLIK ZA ODLAZAK NA PINTEREST



WE HEART IT
We Heart It je slična aplikacija kao Pinterest i rade na istom principu. Jedino što na We Hear It možete napisati i neki članak primjerice putovanje u strani grad i slično.

KLIK ZA ODLAZAK NA WHI



ODLAZAK U PRIRODU
Sve ove aplikacije su dobre ali mislim da je bolje malo otići prošetati i razbistriti glavu ,to bi vam sigurno moglo i trebalo pomoći a tek onda poslije malo pogledati navedene aplikacije

Oznake: inspiracija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.