Tender oglasi - Pronađite djevojku

četvrtak , 20.12.2018.

Tender-oglasi.me










Click here: Tender oglasi






To se postiže putem pritiska, s kružnim tokom motornog ulja, kojeg pokreće zupčasta pumpa, smještena u karteru. Ponude slati na viber, samo realne. Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Ispravna havarisana i stranci.



tender oglasi

Dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Mogu registrovana ,neregistrovana,stranci, auta za rashod... We found that Tender-oglasi. Imate pun mir, komoditet i ugodjaj Vašeg doma na moru.



tender oglasi

Tender-oglasi.me - Ponude mozete slati na viber.



tender oglasi

Futrole Crna Gora za samsung Note 2 U ponudi imamo veliki izbor kvalitetne dodatne opreme I rezervnih delova za sve modele mobilnih telefona I tableta. Futrole, punjace, baterije, drzace, kompletne maske, handsfree I bluetooth slusalice, touchscreen, lcd ekrane, flet kablove I jos mnogo toga. Svi nasi oglasi poseduju originalne slike i svaki artikal dolazi do vas nov u originalnom pakovanju! Stan ima prostranu dnevnu sobu garnitura na izvlačenje i izlaz na terasu, sa kuhinjom komplet opremljenom , jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, druga spavaća sa dva odvojena ležaja i izlazom na terasu, koja je površine 9 m2, udobna za celodnevni boravak i ručavanje, sa bočnim pogledom na more, kupatilo. Cena je po dogovoru, u zavisnosti od termina. Imate pun mir, komoditet i ugodjaj Vašeg doma na moru. Instaliran iGO navigacioni softver i nove mape Srbije i većine okolnih Evropskih zemalja sa dodatim POI tačkama Grčka, Crna Gora, Mađarska, Austrija, itd. Meni i glasovno navođenje navigacionog softvera su na srpskom jeziku. Sa strane se nalaze ukrasne led diode koje mogu da svetle crveno ili plavo, a mogu i da se isključe po potrebi. Ima audio izlaz, a u okviru njenog fabričkog menija, može da se sluša mp3 muzika. Kvalitetan i pouzdan uređaj, brzo nalazi signal satelita i u zatvorenom prostoru. Uz uređaj dobijate: - vakuumski nosač nekorišćen , - punjač za korišćenje u automibilu.



SMEŠNI NATPISI I OGLASI
Ispravna havarisana i stranci. Ponude slati na viber, samo realne. Futrole, punjace, baterije, drzace, kompletne maske, handsfree I bluetooth slusalice, touchscreen, lcd ekrane, flet kablove I jos mnogo toga. Mogu registrovana ,neregistrovana,stranci, auta za rashod... Svi nasi oglasi poseduju originalne slike i svaki artikal dolazi do vas nov u originalnom pakovanju! Ispravna, neispravna i stranci. Dolazak na lice mjesta,isplata odmah. Ponude slati na viber. Dolazak na lice mjesta! Registracija i mali servis isticu za novu godinu. Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah.

[Žene za sex varaždin|Muskarci veze i brak|Najbolji sajtovi za besplatno učenje stranih jezika]






Oznake: tender, oglasi, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.