SEX OGLASI ‘Čigra u rukama tigra’ > Slobodna Dalmacija - Pronađi pratnju

ponedjeljak , 17.12.2018.










Click here: SEX OGLASI ‘Čigra u rukama tigra’ > Slobodna Dalmacija






Neki skupljaju salvete, neki značke, vrećice šećera... Jedna se djevojka okarakterizirala kao zbunjena i samozatajna, ali unatoč tome ugodno će opustiti muškarca, i to u svojem prostoru. Godinama marljivo prikupljaju građu i potom pod tajnim imenima objavljuju na internetskim forumima.



SEX OGLASI ‘Čigra u rukama tigra’ > Slobodna Dalmacija

Osim onih standardnih mjera-visina, težina, obdarenost u području prsnog koša... Apsolutni hit su masaže koje nude trenutak mira uz bijeg od svakodnevnog stresa, a ruke iskusnih maserki nude opuštanje sa sretnim završetkom tako se sada to valjda kaže i to obostranim. Osim onih standardnih mjera-visina, težina, obdarenost u području prsnog koša... No, mi smo naišli na kolekcionare koji imaju zaista neobičan hobi - kupovanje nekoliko hrvatskih oglasnika i skupljanje oglasa u kojim se nude seksi usluge.



SEX OGLASI ‘Čigra u rukama tigra’ > Slobodna Dalmacija

- Godinama marljivo prikupljaju građu i potom pod tajnim imenima objavljuju na internetskim forumima. Poznato je da se većina parova nađe nakon dugog braka ili veze u krizi, nedostaje strasti i inovacije.



SEX OGLASI ‘Čigra u rukama tigra’ > Slobodna Dalmacija

Godinama marljivo prikupljaju građu i potom pod tajnim imenima objavljuju na internetskim forumima. Osim onih standardnih mjera-visina, težina, obdarenost u području prsnog koša... Poznato je da se većina parova nađe nakon dugog braka ili veze u krizi, nedostaje strasti i inovacije. Ako se nađete u takvoj situaciji, nipošto ne očajavajte jer je tu par srednjih godina, koji usput podržava i biseksualne sklonosti, a njihove četiri ruke definitivno će riješiti sve vaše probleme. Dakle, bračni i seksualni terapeuti svakako se trebaju početi bojati za opstanak svojeg radnog mjesta. Za one malo sofisticiranijeg ili bolje rečeno perverznijeg ukusa tu su cure koje nude dominaciju, dresuru, kaznu, bizare, fetish i druge igre. Često se traže muškarci za masiranje ženskih grudi u salonima za masažu. Kako ne biste mislili da oglase daju samo mladi, u arhivi se našlo i oglasa bakica koje se karakteriziraju kao pohotne, raskošne, s besramnim željama, a sve 70 i plus godina uz kratku naznaku da posjeduju veliku kuću, da su situirane i sl. Izgladnjuju se žene, vježbaju da bi bile vitke, a muškarac od 40 godina, koji je inače zaljubljenik u pripadnice nježnijeg spola iznad 100 kg, traži iste radi zabave uz moguću financijsku potporu. Jedna se djevojka okarakterizirala kao zbunjena i samozatajna, ali unatoč tome ugodno će opustiti muškarca, i to u svojem prostoru. Apsolutni hit su masaže koje nude trenutak mira uz bijeg od svakodnevnog stresa, a ruke iskusnih maserki nude opuštanje sa sretnim završetkom tako se sada to valjda kaže i to obostranim. Kako smo mi ipak turistička zemlja, neki oglasi su prilagođeni strancima da bi i oni mogli uživati. Samo što bi možda potencijalne mušterije, s obzirom na gramatičke i ine druge pogreške još mogli pomisliti da se nudi maslinovo ulje a ne seksualne usluge.




Poznato je da se većina parova nađe nakon dugog braka ili veze u krizi, nedostaje strasti i inovacije. Godinama marljivo prikupljaju građu i potom pod tajnim imenima objavljuju na internetskim forumima. Kako ne biste mislili da oglase daju samo mladi, u arhivi se našlo i oglasa bakica koje se karakteriziraju kao pohotne, raskošne, s besramnim željama, a sve 70 i plus godina uz kratku naznaku da posjeduju veliku kuću, da su situirane i sl. Često se traže muškarci za masiranje ženskih grudi u salonima za masažu. Kako ne biste mislili da oglase daju samo mladi, u arhivi se našlo i oglasa bakica koje se karakteriziraju kao pohotne, raskošne, s besramnim željama, a sve 70 i plus godina uz kratku naznaku da posjeduju veliku kuću, da su situirane i sl. Samo što bi možda potencijalne mušterije, s obzirom na gramatičke i ine druge pogreške još mogli pomisliti da se nudi maslinovo ulje a ne seksualne usluge. Izgladnjuju se žene, vježbaju da bi bile vitke, a muškarac od 40 godina, koji je inače zaljubljenik u pripadnice nježnijeg spola iznad 100 kg, traži iste radi zabave uz moguću financijsku potporu.

[Www pornici hr|Web kamera za sex uzivo|Zena trazi posao]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.