Lijepe gole zene - Stvarne djevojke

nedjelja , 30.12.2018.

NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Šta mislite na kom mestu su Srpkinje? (FOTO)










Click here: Lijepe gole zene






Kod njih je najupečatljiviji stav i energičnost, ali ima i onih koje osvajaju svojom romantičnom prirodom. Pokušali smo doznati sve o pravom dejtanju iz prve ruke: kako je uopće danas izlaziti na spoj, kamo se ide, što se radi, kakva su očekivanja i eto što smo doznali.



lijepe gole zene

Italijanke su devete, njihov ten osvaja, a odišu posebnim glamurom. Ukrajinke su zauzele desetu poziciju, za njih je karakteristična velika briga o izgledu, sjajan ukus za modu i ženstvenost.



lijepe gole zene

NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Šta mislite na kom mestu su Srpkinje? (FOTO) - Uostalom, samo u teen serijama dečki su tako odvažni da bez problema prilaze curama koje im se sviđaju.



lijepe gole zene

Foto: GQ Russia Drugoplasirane su Ruskinje, koje najčešće odlikuju krupne plave oči, lepa koža i proporcionalna građa. Treće mesto su zauzele žene iz Venecuele. Lepotice iz ovog dela tela trijumfovale su nebrojeno puta na izborima za Mis sveta. Iza njih su Indijke. Posebno ih izdvaja ženstvenost i skromnost. Argentinke, koje su na petom mestu, na ovom sajtu su opisane kao žene koje redovno brinu o svojoj koži, koje uvek žele da izgledaju savršeno i koje prate modne trendove. Nas svet vidi ovako: 99 odsto žena u Srbiji ima sjajnu i za oči primamljivu figuru, najveći deo njih je visok i odlično odeven. Oči Srpkinja su opisane kao veoma izražajne i upečatljive. Kako piše na sajtu, mnoge žene su ljubomorne na našu lepotu, a među tim ljubomorniim, ima i poznatih ličnosti. Na listi smo pobedile žene iz Južne Koreje, koje odlikuje blistav ten i gusta crna kosa. Francuskinje, sa istančanim modnim ukusom, osme su na ovoj listi. Kod njih je najupečatljiviji stav i energičnost, ali ima i onih koje osvajaju svojom romantičnom prirodom. Italijanke su devete, njihov ten osvaja, a odišu posebnim glamurom. Ukrajinke su zauzele desetu poziciju, za njih je karakteristična velika briga o izgledu, sjajan ukus za modu i ženstvenost.



Kandžija i Gole žene - Đuro
Kod njih je najupečatljiviji stav i energičnost, ali ima i onih koje osvajaju svojom romantičnom prirodom. No tu se I podrazumijeva i škol­sko dvorište, igralište, I kao i dečki koje upoznaju znaš preko školskih prijatelja i preko golih zenskih slika. No, stoje tu je. Zoom, Cool SMS-ovi teme su OK, to je naših urednika najbolja ideja. Oči Srpkinja su opisane kao veoma izražajne i upečatljive. Ako si obožavatelj roman­tičnih filmova, tada sigurno prvi spoj zamišljaš kao nešto najljepše što ti se u životu može dogoditi. Objasni mi molim te kako da stignem da vezbam jos pored svega imam troje dece??? Pokušali smo doznati sve o pravom dejtanju iz prve ruke: kako je uopće danas izlaziti na spoj, kamo se ide, što se radi, kakva su očekivanja i eto što smo doznali. Škola je idealno mjesto za upozna­vanje cura? Italijanke su devete, njihov ten osvaja, a odišu posebnim glamurom. I da naravno,sve i da nadjem vremena i 1000din mi je mnogo da dam za fitnes ili sl jer radim za 300e i kao sto sam vec napisala imam 3 dece i mnogo precih izdataka... Uostalom, samo u teen serijama dečki su tako odvažni da bez problema prilaze curama koje im se sviđaju.

[Hrvatski nogometni savez|Crna rotkva salata|Radio Stanica Pink Radio]






Oznake: Obične, lepe, i, gole, bračni, špar, fotografiše, nage, žene, bez, ulepšavanja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.