the end...

ponedjeljak, 02.10.2006.

evo me ljudi

Za početak isprika kaj me nije bilo ovako dugo (objašnjenje slijedi u daljnem tekstu) i jedno veliko HVALA svima koji su mi ostavljali komentare, i onima koji su se brinuli cerek.

Evo sad gledam, zanji post objavljen 31.08.2006 u 14:29. Od tad ja nisam bila na svom blogu, jer sam sutradan navečer, točnije u 20:47(imam sačuvano na mobitelu) dobila poruku od Mihaele da je Petar u bolnici. "Kaj je je?", pitam ja, iako sam se bojala da već i sam znam odgovor. "Predozirao se!", veli ona. I iako sam odpučetka sumnjala i znala o čem se radi, ostala sam šokirana. Nisam znala kako uopće reagirati na takvo što, u meni su se miješali osjećaji tuge, straha, neizvijesnosti a najviše od svega- ljutnje i razočaranja! Kad sam došla do bolnice, tamo su svi plakali. No ja nisam, nisam imala snage, samo sam sijela, zagledala se u automat za kavu i čekala. Sljedeće čega se siječam je sebe u bolničkom krevetu, i onih istih ljudi iz čekaone kako stoje oko mene i još uvijek plaču. Rekli su mi da sam u čekaoni pala u nesvijest. "Zašto još plačete?",pitala sam,"Kaj je s Petrom? Gdje je on?". "Doktor nam još ništa nije javio", rekla je njegova mama. Od tih riječi mi je ipak nekako bilo lakše.
Nervoza u čekaoni je rasla svake minute, Petrov otac pio je svoju 4 kavu, njegova majka nije prestala plakati i jecati ni jednog trenutka, a onda je napokon kroz vrata došetao gospodin doktor. Lice mu nije pokazivalo ni kakve osjećaje, tako da nas je držao u neizvijesnosti do posljednjeg trenutka. Šokiralo me kako netko može ostati tako hladan, unatoč ovakvom događaju. Rekao je da su uspjeli pasiti Petra. Nabrojao je sve kaj su pravili ovo vrijeme dok smo mi čekali kako bi ga spasili, ali ja sam se isključila, i čula samo one riječi da će sve biti u redu. Od tad više nisam ista, Petar je u komuni, neće ga bit još. Sve je nekoko čudno, ne znam kaj bih osjećala prema njemu. Razočarao me, napravio je ono u šta se kunio da neće više... Ali kad se neko sranje dogodi i po drugi put, onda više ne možeš biti siguran dase neće ponovit i treći, i peti i deseti. Samo se pitam koliko će on šansi dobiti ako se ovo bude ponavljalo?
Ne mogo više pisat, nastavit ću neki drugi put. Pozdrav
- 22:48 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.