Flertovanje poruke - Lijepe djevojke

nedjelja , 23.12.2018.

Pravila flertovanja putem SMS poruka










Click here: Flertovanje poruke






Svaka osoba, naglašeno ili prefinjeno, svesno ili nesvesno, flertuje u prisustvu potencijalnog seksualnog partnera. Posvuda neka ruže cvetaju, kuda staneš ti s nogom, jer uvek te imam u glavi, kao cvet u travi!!!!



flertovanje poruke

Iz ociju suze kaplju, usne tvoje ime sapcu, a srce boli stoga sto te ludo voli! Kada bi do kraja svog života mogao samo jednu stvar da mi radiš u seksualnom smislu, koja bi to stvar bila? To potvrđuju brojna o ponašanju partnera tokom flertovanja, pri čemu je utvrđeno da postoji čitav niz pokreta koji su slični u svim uz sličnost sa ponašanjem u svetu i izgleda imaju ishodište u duboko usađenim, nasleđenim, zapisima. Flertovanje je suptilna veština.



flertovanje poruke

Da li ste sigurni? - Dok je zavođenje svesna i namerna aktivnost usmerena ka jasnom, ali skrivenom cilju, postoji i igra obrta, takav obrazac ponašanja koji je nesvesno determinisan.



flertovanje poruke

Česta dilema dečaka je — kako se flertuje s devojkama? Jedno od glavnih pravila je: osmeh na lice! Devojke vole da vide da se neki dečko nasmeši čim ih vidi — to im govori da mu se dopadaju. Naravno, ovo ne znači bleskasto kreveljenje; iskren osmeh je najlepši. Ukoliko uspete da nasmejete devojku, sasvim sigurno će želeti da više vremena provede u vašem društvu. Ne morate biti profesionalan komičar da bi vam ovo uspelo i definitivno zaboravite na šale koje uključuju gasove ili podrigivanje , možete i da se našalite na sopstveni račun — lepo je videti da je neko dovoljno opušten da sme da se našali na sopstveni račun. Jedna izuzetno bitna stvar, a koje momci često nisu svesni, jeste ton kojim govorite. On je mnogo bitniji nego šta govorite. Ako devojka koja vam se dopada šeta psa, brz put da zadobijete njene simpatije jeste da je pitate smete li da pomazite njeno slatko mezimče možete da budete i duhoviti, pa da njenog čivavu ili pudlicu nazovete opakom zveri — obavezno pitajte pre nego što probate da priđete tuđem mezimcu. Možete i vi da šetate psa svog ili tuđeg pa da simpatičnu devojku pitate gde je neka ulica ili zgrada nema veze ako već znate gde je i eventualno iskoristite priliku da počnete razgovor s njom, za prvi put ne dugačak. Još jedna bitna stvar — bez foliranja! Laži se ionako pre ili kasnije otkriju, a niko ne voli da sazna da su ga obmanjivali. Plus, kao što smo već rekli, devojkama se dopada kad momak ume da se našali na račun svojih nedostataka.



Najsmješnije Poruke Ikad Poslane
U porukama mogu se dogoditi nesporazumi, a to vas stavlja u lošu poziciju jer ne možete čitati znakove na licu i shvatiti namjeru iza napisanih riječi. Tako sarkazam može lako da bude pomešan sa nekim osećanjima. I dala sam, i dat ću, i sad ću, i opet ću, ljubav jednom dečaku… … i da mi daju svet da uzmem sebi, da me učini jačom od Boga, sekundu razmišljala ne bi, uzela bih tebe umesto toga! Najgori zločin koji možeš da napraviš tokom flertovanja je da budeš dosadan i predvidiv. Prošlo je vreme kad si me voleo, prošlo je vreme kad sam srecna bila, sada si otišao ti i odlaskom tvojim sve sam izgubila. Ako je situacija ležernija, idite negde gde mora da zakorači na nešto visoko kao što je platforma ili stena. Na to utiče način kako je nešto rečeno bez obzira o čemu se priča , govor tela i način oblačenja. Najčešće ima za cilj približavanje partneru, ali se u današnje vreme koristi i u neke druge svrhe, recimo za pridobijanje bolje i brže usluge u restoranu, prodavnicama, boljeg položaja kod kolega i pretpostavljenih i sl.

[Prepoznajte svoju karmičku i srodnu dušu|Razgovori s bogom film|Udaja oglasi bosna]






Oznake: flert, i, Muvanje, poruke, za, momka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.