Fukodromi - Pronađi pratnju

nedjelja , 23.12.2018.

Zagrebački fukodromi










Click here: Fukodromi






Iako Erben naglašava da 'žena nije automat', jasno je da njegov biznis ipak počiva na brojkama. Nemoj čekati da umrem.



fukodromi

Ja ću tu sad simulirati nekog intelektualca, nekog ko je čak vrlo spekulativan, i ko se razume u tanane stvari, u koje se retko ko razume. Zbog te struje je ruska luka Murmansk otvorena tokom cijele godine, za razliku od Sankt Peterburga koji je 1000 km južnije!



fukodromi

Zagrebački fukodromi - Takoder, velika je cirkulacija, sto se vidi po broju kondoma, po kojima se doslovno gazi.. Smiješila se nedovoljno dugo, tek tren je prošao, tren dovoljan da prikačiš jedva jedan par čarapa na sušilo, i već joj je lice opet bilo blijedo i ozbiljno, kameno i sleđeno.



fukodromi

Prostor mora prvenstveno biti neosvijetljen, dovoljno prostran i zaklonjen kako ne bi ometali druge u njihovim aktivnostima. Uz to, važno je da nije na glasu kao meta voajera — tuđi pogled može potpuno uništiti atmosferu i odbiti vašu partnericu od seksa u automobilu na dulje vrijeme. Prema istraživanju, čak je četvrtina ispitanika imala nepozvane goste u ulozi promatrača. Polovica ih nije primijetila, ali priznaju da ih je lako moglo biti. Redovnim i iskusnim ljubavnicima praktički je svejedno gdje vode ljubav dokle god to mogu raditi neometano, no ako morate tek nagovoriti vašu suvozačicu na seks u automobilu pred vama je teži zadatak. Naime, osim što morate pronaći dovoljno prazno i mračno parkiralište, ono mora imati i lijepi pogled - vidikovac na zagrebačkom Sljemenu, primjerice, savršeno je mjesto za to. Kako bi vam pomogli u traženju idealne lokacije prenosimo popis najpopularnijih fukodroma... ZAGREB - Sljeme — Mnogi puteljci u koje se možete zavući, no prije toga provjerite možete li se uspješno vratiti na cestu; Zelena magistrala — Poznata i kao Autocesta ljubavi. S ceste puca prekrasan pogled na grad, ali je na parkingu redovito gužva; Parking od Bille — onaj preko puta naselja Trokut. Blizu je McDonalds, a poznato je da od dobrog seksa čovjek ogladni… SPLIT - Marijan — prednost je blizina centra, a mana što uvijek od nekud dotrči kakav sportaš rekreativac; Žnjan — mnogo se toga promijenilo od kad je na ovom platou uz more misu služio papa Ivan Pavao II; Stinice — iza Super Konzuma nalazi se neuređen plato, idealan za one koje strast obuzme tijekom šopinga; Turska kula — mala skrovita uzvisina u blizini stadiona NK Split popularna je među navijačima, ali ne samo među njima. RIJEKA - Kozala — Najbolja pozicija je lijevo od dvorane Dinko Lukarić, pored kraj teniskih terena. Izbjegavati kada je mokro jer ćete sigurno zapeti u travi, no pogled je odličan; Učka — brojni šumski puteljci jamče skrovitost, no gusto raslinja ne dopušta pogled na more; Grobnik — dvije lokacije popularnije od ostalih - kod spomenika žrtvama fašizma i na ulazu u automotodrom. ZADAR - Diklo — na kraju jednosmjerne ceste, koja ide iz Zadra prema Kožinu. Puca lijepi pogled na Ugljan, a jedini je problem što je blizu smetlište; Kožinske bore — najpopularniji zadarski fukodrom nalazi se malo izvan grada, a minus su horde napaljenih voajera; Punta Bajla — plaža u predjelu Arbanasi noću je samotno mjesto gdje znaju zasmetati neugodni miristi iz toeleta nekadašnjeg autokampa. OSIJEK - Katakombe - Na lijevoj obali Drave na putu prema Baranji ostaci su starog grada. Mračno i dobro skriveno; Pampas - kod strelišta, blizu Drave. Pomalo misteriozno mjesto pa nije za one plašljive; Južna obilaznica - zadnji izlaz iz Osijeka prema Vukovaru, tamo gdje je se prije par godina vozila revijalna motociklistička utrka- u narodu poznato kao trkaća staza Sukuzka. VARAŽDIN - HNK — park iza zgrade blizu je ceste, ali prilično privatan, ima i dosta grmlja. Idealan za kulturno uzdizanje...



S.dot-Get A Room [Official Video] (Dir.@RangeRoverrio)
Ovo radite samo u kabini s vratima tako da ih možete zaključati i u vrijeme kad u trgovini nije gužva. Zato nisam htela da ih čistim, stavila sam ih na gomilu stvari spremnih za đubre. Čuvarkuća je najzahvalnija biljka, ne zauzima mnogo zemlje, malo pije, ne smeta joj dim. Prvo, najviše što oni mogu dobaciti u vašingtonskoj hijerarhiji je susret sa državnim sekretarom i, iznimno, potpredsjednikom. Rekla je da putuje u jednu osunčanu zemlju A tamo nikad nema mraka? Socijalnu tjeskobu je zamijenio strah. Ako znate za još neka mjesta idealna za seks u automobilu u Zagrebu i okolici, slobodno ih navedite u komentarima. Veći dio Baltičkog mora je zimi okovan ledom zbog zatvorenosti u odnosu na prodor struje, te zbog vrlo niskog saliniteta - u Finskom zalivu samo 2-3 promila. Navukla je jorgan preko glave i zapahnuo je ustajao miris neokupanog tela i nepromenjene posteljine. To je ipak samo šala. Nastavili su se igrati s omlohavjelim sićušnim tijelom čije su se šapice klatile lijevo-desno poput kakvog ukrasa s retrovizora. Dok uz preduvjet nekakve privatnosti obilježja fukodroma može imati praktički bilo koje mjesto unutar grada ili mnoga od njegovih rubnih područja, neka od njih su ipak najpoznatija: primjerice dijelovi Jaruna, Maksimira, Dotrščine, Grmoščice, savskog nasipa, prostora uz zgradu INA-e u Novom Zagrebu i općenito razna parkirališta poput onoga uz Krematorij ili PMF, potom Savske Opatovine, Zelene magistrale i svakako Medvednice s koje Zagreb gledan noću poprima i filmske dimenzije.

[Besplatni seks video|Sbonline net oglasnik|Kako lakše upoznati nekog]






Oznake: gdje, hrvati, idu, naš, more, ako, uopće

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.